A közösség ereje

2023. augusztus 29. 12:44

Akinek önmaga a legfontosabb, az soha nem lesz képes a közösség érdekét maga fölé helyezni.

2023. augusztus 29. 12:44
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo/888

„Orbán Viktor az idei nyári Tranziton a liberális és a konzervatív felfogásról is beszélt. A miniszterelnök szavai szerint a liberálisok csak az individuumban, az egyénben, az önös érdekben képesek gondolkodni. Ezzel szemben a konzervatív embernek ott van a családja, a hazája és a hite. Hatalmas a különbség a két világnézet között és ha mélyebben belegondolunk, akkor meg is értjük, hogy miért képtelen a baloldal szemmel látható közösséget alkotni. Akinek önmaga a legfontosabb, az soha nem lesz képes a közösség érdekét maga fölé helyezni.

EZZEL SZEMBEN A JOBBOLDALNAK NAGYON ERŐS A KÖZÖSSÉGE.

Ezt is ajánljuk a témában

Az idei nyári Tranzit is megmutatta, hogy nemcsak abban van különbség a jobb és baloldal között, hogy nekünk vannak ilyen rendezvényeink, nekik pedig nincsenek, hanem az is, hogy óriási a szellemi differencia a két oldal között.

Hatalmas megtiszteltetés volt, hogy egy órán keresztül beszélgethettem a miniszterelnökkel, olyan témákról is, amelyekről ritkábban jut idő a mindennapi politikai csatározásokban. Orbán Viktor a tihanyi beszélgetés során teljes jövőképet adott a magyaroknak, ezzel szemben a baloldal politikusai meg azzal voltak és vannak elfoglalva egész nyáron, hogy

HISZTÉRIÁZZANAK A LÁNGOS ÁRA MIATT, HA MÁR A BALATONNÁL TARTUNK.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2023. augusztus 29. 18:19
Pelso j.! Bohár Dániel intelligensen, szuper jól fogalmazott. Hibátlanul! -:))) A jókat mindig bántod! Miért? Ja ,igen! Azért!
Nemkellnév
2023. augusztus 29. 18:16
Az Élet megengedi, hogy éljünk. Megengedi, hogy válasszunk. Megengedi, hogy gondolkodjunk. Megengedi, hogy önmagunkat megismerjük. Megengedi, hogy mások által éljünk. Megengedi, hogy ezen elgondolkozzunk. Megengedi azt, hogy értsük és használjuk a szót: miért. És megengedi azt, hogy a miérttől kétségeink szülessenek. Igen, mert enélkül nem létezne a miért és nem léteznénk mi sem.
Nemkellnév
2023. augusztus 29. 17:36
Orbán Viktor a Bohár Dániellel való Tranzit-megszólaláson mindent elmondott, ami a lényeg: hogyan kéne gondolkodni a ki vagyok én nyomasztónak tűnő kérdéséről és hát egyszerűen megnyugvás volt hallgatni a miniszterelnököt. Sajnálom, amikor ez a kor véget ér majd.
Pelso j.
2023. augusztus 29. 14:06
Jó a mércéd, dani. Szellemi differencia az olcsó bazári hakni alapján.....:) A tranzitnak se jelentősége, se érdeme nem volt, csak ti megint sikersztorimak akarjátok előadni a semmit. Persze a célközönségnek ez sikerül is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!