„Ti, kommunisták, tényleg nem szégyellitek magatokat?” – Kocsis Máté válaszolt Jámbor Andrásnak

2023. július 12. 17:10

A párbeszédes politikus halálos fenyegetést kapott.

2023. július 12. 17:10
null

A Mandiner beszámolt róla, hogy Jámbor András halálos fenyegetést kapott. „Halálosan megfenyegettek egy durva, antiszemita, »Betyárok« aláírással ellátott, kézzel írt levélben” – írta Facebook-oldalán a képviselő, aki feljelentést tett. A párbeszédes politikus szerint a levél tartalma „egyértelműen kapcsolódik ahhoz a lejáratókampányhoz, amit a Fidesz és médiája ellene és a Szikra közössége ellen folytat”.

Kocsis Máté nem hagyta szó nélkül Jámbor András bejegyzését. András! Rossz dolog, hogy megfenyegettek, sok politikus ismeri az érzést, átéltünk már ilyesmit” – írja Facebook-oldalán a Fidesz frakcióvezetője, aki hozzáteszi: a fenyegetés, az erőszak nem lehet a közéleti viták része, eszköze. Kocsis szerint Jámbornak nem kéne meglepődnie. Mint írja: „Te importáltad hosszú idő után a magyar politikába az erőszakot. Meg a bolsevik-kommunista meggyőződésed” – megemlítve az esetet, amikor antifák vertek félholtra Budapesten egy férfit.

Aki az erőszak eszközéhez nyúl, az maga is könnyen az áldozatává válik”

– fogalmaz bejegyzésében Kocsis. A pedofil-ügy kapcsán a fideszes politikus megjegyezte: „Ti, kommunisták, tényleg nem szégyellitek magatokat?” 

Nyitókép: Trenka Attila / Mandiner

 

 

 

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Attyla
2023. július 14. 17:11
Jámbor nem is olyan jámbor, ô egy 💩 kavaró retek kommunista, neki a helye a kőfejtőben lenne 5kg vasgolyókkal a lábán és napestig dolgotatni!
catalina11
2023. július 13. 06:50
Milyen nő fekszik le egy ilyen palival? " nem biztos, hogy nő és nem biztos, hogy pali. Ebben Soros György dönt.
catalina11
2023. július 13. 06:46
HILAIARE BELLOC, híres történész, G.K. Hetilapjában 1937 február 4-én: "A kommunista propaganda világszerte szervezés és irány tekintetében zsidó ügynökök kezében van. Ha valaki nem tudja, hogy az Oroszországi bolsevik mozgalom zsidó, arról csak azt tudom mondani, hogy ő a mi siralmas sajtóelhallgatásaink áldozata." A sajtóelhallgatás, a médiaelhallgatás a mai politika szerves része, mely összefügg a tulajdonlással; ALFRED LILIENTHAL, The Zionist Connection II, (1978), pp. 218-219. "A zsidó kapcsolatok leghatásosabb része a médiák ellenőrzése. ----- "..Budapest és a zsidóság egyesített hatalma leginkább a hírlapirodalmon nyugodott -állította Szekfű Gyula - a Három nemzedék című művében. Miután a hírlapirodalom teljesen kapitalizálódott és elzsidósodott, a keresztény magyar is csak akkor jut szóhoz, ha szélsőségek szolgálatába áll, és a zsidó hírlapokkal vetekedve űzi és hajszolja a magyart, a közjogi viszály, gyűlölködés és a nemzeti vétkek útvesztőjében..."
Almassy
2023. július 12. 23:41
A legbüdösebb libsibolsi kommunistának évente ki kell osztani az arany Guillotine-díjat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!