Soros emberei már 2016-ban a magyar kormány megbuktatásán dolgoztak

2023. július 07. 18:33

A művelet koordinátorai Korányi Dávid és Chris Maroshegyi voltak.

2023. július 07. 18:33
Alapjogokért Központ
Alapjogokért Központ
alajogokért.hu

„Karácsony Gergely Soros-dollárokkal kitömött emberei már 2016-ban a magyar kormány megbuktatásán dolgoztak. A guruló dollárok kézbesítői a kormánybuktatáson túl a háborúpárti narratíva terjesztését várták el a milliárdos kampánytámogatásért cserébe.

A tavalyi választási kampány során az amerikai baloldal befolyásszerzési kísérlete zajlott Magyarországon annak érdekében, hogy hazánkban is a nyílt társadalom eszmeiségét és az ukrajnai háborút támogató kormány kerülhessen hatalomra. A művelet koordinátorai az egyesült baloldal kampányát kétes forrásokból finanszírozó Action for Democracy vezetői: Korányi Dávid és Chris Maroshegyi voltak. Korányi és Maroshegyi már 2016-ban, egy Soros György érdekeltségébe tartozó amerikai alapítvány alkalmazottjaiként megírták a magyar kormánybuktatás forgatókönyvét, melyet hat évvel később guruló dollárokból finanszírozva próbáltak gyakorlatba ültetni.  A terv szerint aktív külföldi szerepvállalás, az uniós források megvonása és az NGO-k pénzügyi támogatása a kulcs a jobboldal demokratikus támogatottságának megtöréséhez. A kormányváltás Korányiék szerint azért is lett volna különösen fontos, mert Orbán Viktor képes arra, hogy létrehozza a jobboldali erők nemzetközi összefogását.

A Soros Györgyhöz ezer szállal kötődő szereplők már régóta a nemzeti kabinet leváltásán dolgoztak. Amellett, hogy 2016-ban rakták le a Bajnai Gordonhoz köthető DatAdat cégcsoport alapjait, megszületett az idegen befolyásszerzés programadó írása is, melyben többek között a Magyarországnak jogosan járó uniós források elapasztását követelték: »Az uniós tagállamoknak meg kell érteniük, hogy az Orbán-kormány rendszerszintű kockázatot jelent az európai projektre nézve. Az EU-nak vissza kell tartania a Magyarországnak szánt pénzeszközöket«.

Ma már jól ismert a magyar közvélemény előtt, hogy a 2022-es országgyűlési választásokat megelőzően - eddig példa nélküli - külföldi beavatkozási kísérlet célpontjává vált Magyarország: egyelőre tisztázatlan forrásból, de biztosan nemzetközi eredetű dollármilliókat irányítottak a hazai baloldal kampányába. E bőséges pénzesőnek több célja volt: elsőként az, hogy Magyarországon kormányváltást érjenek el, és így hazánk idomuljon a nyugati fősodorhoz, azaz adja fel békepárti álláspontját, és másokhoz hasonlóan kételyek nélkül, támogatólag lépjen fel az orosz-ukrán háborúban. A nemzetközi finanszírozók óriási erőforrásokat mozgósítottak, és ehhez a céljukhoz kerestek bólogató Jánosokat: Karácsony Gergely, majd Márki-Zay Péter személyében ideális jelölteket találtak sötét terveikhez, amit csak a magyarok választásokon megmutatkozó, elsöprő akarata volt képes megállítani.”

Nyitóképen: Korányi Dávid / Wikipedia

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Haramia
2023. július 08. 16:02
Mégis csak hadd jöjjön az a bizonyos villamos!
stormy
2023. július 08. 05:03
igen. és? én olyan híreket akarok róluk olvasni, hogy pl aranylövés, vagy a kádban egy másfél méteres mirelit lófasszal a seggében elvérzett.
Namond
2023. július 07. 23:46
FeketeFehér kommenttárshoz hasonló gondolkodásúaknak; A demokrácia az, ha a mindenkori ellenzék, a mindenkori kormányt a választók szolgálatára kényszeríti. Ha a mindenkori ellenzék meggátol minden sikkasztás és korrupciós kísérletet, a bűnösöket pedig nem engedi menekülni. Ez, ha jól csinálják, az, ami biztosítja, hogy legközelebb kormányozzanak.
Autofocus
2023. július 07. 23:39
A Soros birodalomban már rég paradigmaváltás ment végbe: a látszat kedvéért fenntartják még a sokásos NGO hálózatot, az 1-2 % .on billegő választásokba beleavatkoznak a "szokásos" módon, egy-egy komprádor párton keresztül, de a tutti recept immár a bíróságokba, ügyészségekbe beépülés, mint ahogy azt az USA, Izrael, Lengyelország, Magyarország példái is mutatják: egyszer kell megvenni, és ciklusokon átívelően szolgál, ráadásul, a parlament baszhatja, bámilyen törvényt is alkot, mert a tágyalóteremben megtámadva úgyis az utolsó szó a Soros csicska bíráké lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!