Semmire sincs pénz

2023. július 25. 16:01

A propagandára azonban mindig van néhány tízmilliárd.

2023. július 25. 16:01
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Semmire sincs pénz, se a tanárokra, se a vasút karbantartására, de egy dologra valahogy mindig kiszorítják: a propagandára mindig van néhány tízmilliárd, hiszen ez a rendszer alapja, ebből tartják fenn azt a rendszert, ami miatt nem beszélhetünk tisztességes választásokról. Ha le akarjuk váltani ezt a rendszert, ezzel kell először is megharcolni, hogy visszaszerezzük a valóságot!”

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2023. augusztus 13. 10:21
Semmire sincs pénz, a városházán megszorító elvtársaidnál blfsz..
Obsitos Technikus
2023. július 26. 11:19
Jaj Áki! De azért röpködésre akad még ugye?
Nabradius
2023. július 26. 11:18
Hát nem tudom én viszonylag jó fizut kapok, sztem egy pedagógus sem rosszat, mondjuk tanultam és tanultam meg dolgoztam, nem sivalkodtam állandóan. Nálunk éppen van pénz útépítésre (ha jól emlékszem ez nem a propaganda része), meg akad a vasútra is, ne valóban nem japán színvonal, de megy, bár Áki szerint minden évben összeomlik ez is. Tisztességes választás nem a propaganda műve, láttunk titeket is eleget, csak éppen nem vagytok alternatívák semmiben. Még te sem Ákos. Kicsit sem.
Perczel Éva
2023. július 26. 11:14
A valóságról sokat tudna mondani, ha akarna a Lándhíd gyilkos fővárosi fődiktátor, és abból azt is megtudná Lónak a Hadházyja, hogyan kell ládikákból mesés vagyont elővarázsolni......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!