Minden szar, ellenben a Külföld az csodás, rendezett és olcsó

2023. július 25. 14:23

Például Nyugat-Jugoszláviában egy frissen fogott bruschetta aux truffes csak 83 euró.

2023. július 25. 14:23
Hont András
Hont András
Facebook

„Így szezon közepén összefoglalnám a benyomásaimat, amelyeket a közösségi médiából merítettem különböző beszámolókból és kommentárokból.

Egyfelől. 

Nincs semmi dolgunk magunkkal, úgy vagyunk tökéletesek, ahogy vagyunk, még ha a Nélküledet dudorászva esünk is be a zöld-fehérre pingált pad alá a tablettás hubertusztól, és ha települések százain már a kertbe kapargatni se dugják ki az orrukat, az egyetlen aktivitás, amely néha mutatkozik, hogy a nálunk percekre sem maradni szándékozó bevándorlókat lehet visszazavarni a kelet-ázsiai néger anyjukba és lefóliázni az összes libernyákot, mi akkor is bokréta vagyunk isten kalapján + ÁFA.

Másfelől.

Minden szar, ellenben a Külföld az csodás, rendezett és olcsó, például Nyugat-Jugoszláviában egy frissen fogott bruschetta aux truffes (amiről az itthoni bugrisok azt sem tudják, hogy eszik vagy champagne) csak 83 euró (szerencsére a bugrisok számolni sem tudnak, csak lájkolni), amiért könnyek között mondtunk köszönetet a dél-holland vécésnéninek, aki még egy crème brûlée con queso de ovejaval is megajándékozott, csak az a rossz egyedül, hogy állandóan szégyenkezünk, mert magyarok vagyunk, mivel minden hotelportás a státusztörvényt olvassa a fejünkre, viszont itt már a Balaton is kihalt, és azt is megvette a Lölö + Recsk. 

Most mit lehet tenni ilyen körülmények közt? Mindegy. Nekem az Unicum a Riviéra.”

Nyitókép: MTI/EPA/Andrej Cukic

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nagymester-b-2
2023. július 31. 16:19
A harmadik kimaradt. A nagyképű újságíró, aki megfejti a világot a laptopja mögül, meggyőződve arról hogy ő maga minden politikai irányultság felett álló felsőbbrendű entitás.
B_kanya
2023. július 26. 13:00
"A ráció prófétája patópál 2023. július 25. 15:29 Javíts ki, ha rosszul tudom, de az Európai Értékek közé a sokszínűség, diverzitás, fenntarthatóság, és multikulturalizmus tartozik. A határvédelem nem tartozik ezek közé. Lásd: a kerítést sem fizették ki." Igen, hát a Schengeni Szerződés nem "ejrópajiétték"....
B_kanya
2023. július 26. 12:58
"Fed74 2023. július 26. 08:10 Fasz szopó Hont kutya! Már megint bent van a fidesz fasz a szádban" Téged felizgat, ha férfiak közötti orális szexről fantáziálsz. Ez a balf444sz fajtádnál előny vagy követelmény?
Fed74
2023. július 26. 08:10
Fasz szopó Hont kutya! Már megint bent van a fidesz fasz a szádban , te hat osztályos köcsög! Mennyi nálunk az infláció te pávatáncos agyhalott fidesz szopó hülyegyerek? Nem tudod kutya? Te semmit mondó köcsög!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!