Mikroszkóppal sem látni a különbséget a Fidesz és az SZDSZ vidékromboló politikája között

2023. július 24. 09:55

A Fidesz tíz vasúti mellékvonal bezárását jelentette be.

2023. július 24. 09:55
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

»A magyar vasúthálózat újabb »csonkítása« vidékellenes, rontja a vidéken élők biztonságát és életfeltételeit, valamint az elmaradott térségek gazdaságfejlesztési esélyeit.« – mondta a Fidesz 2006. nyarán. Tizenhét évvel később a Fidesz tíz vasúti mellékvonal bezárását jelenti be. Ha ehhez hozzávesszük a kisposták megszüntetését, a kisiskolák elsorvasztását – mikroszkóppal sem látni a különbséget a Fidesz és hajdani testvérpártja, az SZDSZ vidékromboló politikája között.”

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sciohyper
2023. július 25. 09:00
Nyilván "nem minden fenékig tejfel", de azért a "partvonalon túlról" qrva könnyű ám beugatérozni, és más dolog egy nehéz helyzetben kormányozni, ügyvéd úr...talán "tetszett volna a politikában" maradni, de még a "saját hajóját" is elhagyta, miután megfúrták...küzdeni kellett volna érte, ügyvéd úr, visszaszerezni a gyeplőt, én meg ezt mondom...meg nem olyan egysejtű baromságokat mondani, hogy a kétfaxúakra fog voksolni! Attól még az otthonmaradás is tisztességesebb, és főleg, értelmesebb!!! "lehet MÁS a politika"...hány évesnek is tetszik lenni???!!!
Sany Xepi
2023. július 24. 21:14
🔷Pedig még a Holdról is látszik, hogy van, ezt benézted. De lehet, hogy néha haza is kell beszélned.
DINO54
2023. július 24. 19:56
Ez az ipse ügyvédnek is ilyen szar?
connorj
2023. július 24. 19:51
Andris! Tudtad? https://www.youtube.com/shorts/od_GOok9HNU
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!