Magyarországon nem kellene eljutni odáig, hogy Józsit válasszák meg szépségkirálynőnek

2023. július 14. 09:01

A fóliázás elmaradásának büntetése viszont hülyeség.

2023. július 14. 09:01
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

„A céllal, hogy ugyanis jogi eszközökkel is korlátozzák a gyerekek genderideológiával való indoktrinálását – lásd drag queenek az óvodában –, egyetértek. Magyarországon nem kellene eljutni odáig, hogy Józsit válasszák meg szépségkirálynőnek. Egyes könyvek kereskedelmi befóliázása, a fóliázás elmaradásának büntetése viszont hülyeség, a cél elérésére tökéletesen alkalmatlan, abba kellene hagyni. Ennél bölcsebb megoldásokra van szükség.”

Nyitókép: Facebook / Bencsik Gábor

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kbs-real
2023. július 15. 07:46
"a fóliázás elmaradásának büntetése viszont hülyeség" A törvények betartatása, a be be nem tartás szankcionálása sohasem hülyeség - hanem a jogbiztonság maga.
hatvanas
2023. július 14. 19:22
A fóliázás elmaradása a törvény be nem tartása. Ha egy törvény be nem tartásának szankcionálása hülyeség, akkor mi nem, kedves Gábor?!
zsolt196969
2023. július 14. 16:32
A Gáspár Zsoti lehetne nem?
Nehidd El
2023. július 14. 11:33
Mi lehet bölcsebb megoldás, mint a fólia és a 18-as karika? Ha nincs szankció, senki sem fogja végrehajtani, sőt: ugrani fognak az Soros-dollárokból élő álcivilek hogy szabotálják az jogalkotói törekvést, nekik biztosan lesz erőforrásuk arra, hogy pl. egy-egy drag-queent állítsanak a könyvesboltokba és ott mutogassák a gyerekeknek, hogy hogyan tegyék tönkre ők is az életüket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!