Kerékpárost gázoltak Budapesten

2023. július 13. 14:47

A Könyves Kálmán körúton történt a baleset.

2023. július 13. 14:47

A bpiautosok.hu egy olvasójának fedélzeti kamerája rögzítette, amint Budapesten a Könyves Kálmán körúton egy kanyarodó autó fellök egy biciklisávon haladó kerékpárost. A portál rámutat, hogy gyakori hiba az autósok részéről, hogy jobbra kanyarodás esetén a párhuzamosan haladó kerékpársávon közlekedő bicikliseknek nem adnak elsőbbséget. Ebben az esetben is ez történt. Az esés után a kerékpáros szerencsére azonnal felkel, így vélhetőleg nem lett komolyabb baja.

Nyitókép forrása: YouTube

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
5m007h 0p3ra70r
2023. július 14. 00:36
Szamkontaktus. Csajoknál is beválik. Közlekedőknél meg pláne.
5m007h 0p3ra70r
2023. július 14. 00:34
⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⠛⠛⠻⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡇⠀⠀⠀⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡇⠀⠀⠀⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡇⠀⠀⠀⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⠟⠋⠉⠻⣿ ⣿⣿⣿⠁⠀⠈⢿⣿⣿⣿⣿⣇⠀⠀⠀⠻⣿⣿⣿⣿⣿⠟⠋⠁⠀⠀⠀⠀⢀⣿ ⣿⣿⣿⣄⠀⠀⠀⠙⢿⣿⣿⣿⣆⠀⠀⠀⠹⣿⣿⡿⠁⠀⠀⠀⣀⣤⣴⣾⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣦⡀⠀⠀⠀⠹⣿⣿⣿⣦⠀⠀⠀⠘⣿⠁⠀⠀⢀⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡄⠀⠀⠀⣿⣿⠟⠋⠀⠀⠀⠀⠈⠀⠀⢀⣾⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠁⠀⠀⠀⠋⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣼⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣤⣾⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣠⣾⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿ ⣿⡿⠋⠁⠀⠈⠙⢆⠀⠀⠀⠀⠀⣠⣶⣿⣿⣿⡿⠛⠁⠀⠹⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿ ⣿⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠈⣧⠀⠀⠀⠀⠈⠙⠻⠟⠁⠀⠀⠀⠀⣠⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿ ⣿⣄⠀⠀⠀⠀⠀⣰⣿⣿⣶⣤⣀⡀⠀⠀⠀⠀⠀⣠⣴⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣷⣤⣤⣴⣾⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣷⣦⣤⣴⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿
Frakk a macskák réme
2023. július 13. 22:42
Ez a legrosszabb, ha jobbról-hátulról érkezik a biciklis. Lehetetlen kivédeni.
Master
2023. július 13. 18:12
Kezdjük ott hogy nem azt a bringást csapta el ki be van karikázva. Itt kérdés hogy a szerből jövő bringás akit elcsapott, az menetiránnyal szemben közlekedett-e vagy az 2 irányú "bicikliút". De egyébként semmi útfelfestés, tábla nem jelzi hogy az kerékpárút plusz tele van bokrokkal. De ha baj lett volna belőle, az autós lett volna a hunyó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!