„Ilyen nem fordulhat elő!” – vizsgálatot rendelt el Lázár János a hodászi vonatbaleset miatt

2023. július 17. 15:43

„Az utasbiztonságból nem engedünk!” – írta a miniszter.

2023. július 17. 15:43

Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, műszaki hiba miatt több utas is égési sérüléseket szenvedett egy vonaton Hodásznál.

A jelentések szerint a balesetet a felforrt hűtővíz okozta.

Nem sokkal az esetet követően lázár János Facebook-bejegyzésében jelentette be, hogy az eset kapcsán vizsgálatot indít. Az építési és közlekedési miniszter posztjában azt írta: „Hat utas megsérült, amikor Hodásznál az egyik motorvonat meghibásodott. Azonnali vizsgálatot rendeltem el! Ilyen nem fordulhat elő! A forrásszűke miatt nem valósíthatunk meg annyi fejlesztést, amennyit szeretnénk, a vonatok nem olyan pontosak, gyorsak és kényelmesek, mint amennyire szeretnénk… az utasbiztonságból viszont nem engedünk!”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
coyote-0
2023. július 19. 13:37
Most hallottam, hogy egy IC is leállt a puszta közepén és az utasok mehettek gyalog a tarlón keresztül haza, ki ahogy tudott. Jól megszívatták Lézer Janit a közlekedéssel meg az építőiparral is. Egyiknek se volt tárcája már jó régen.
JohnnyBeGood
2023. július 17. 23:22
Ez egy lúzer nem vezető....
lájkbajnok
2023. július 17. 18:24
„ A forrásszűke miatt nem valósíthatunk meg annyi fejlesztést, amennyit szeretnénk, a vonatok nem olyan pontosak, gyorsak és kényelmesek, mint amennyire szeretnénk…” Az orbáni megszorítás eredménye.
olajfa1
2023. július 17. 16:42
Lázár /nagy betűvel írandó kedves Mandi.../ "Nem sokkal az esetet követően lázár János"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!