Így pörög a migránsbiznisz a magyar-szerb határon (VIDEÓ)

2023. július 27. 08:49

Folyamatosak az összetűzések a migránsok között Szabadka környékén.

2023. július 27. 08:49

Továbbra sem enyhül a migrációs nyomás a szerb-magyar határon. Az illegális bevándorlók minden éjszaka megpróbálnak átjutni a kerítésen, hogy Magyarországra, majd onnan a nyugat-európai államokba menjenek – írja a Magyar Nemzet.

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt korábban, Szabadkán és környékén emiatt „áldatlan állapotok uralkodnak”. A város központjában ugyan az utóbbi időben kevesebb migránst látni, de a centrumtól észak felé haladva egyre inkább bele lehet botlani a csoportosan vonuló illegális bevándorlókba.

Sokszor teletömött zacskókkal indulnak útnak. Arra készülnek, hogy pár napot el kell tölteniük a Makkhetes városrészhez közeli erdőben, majd amikor az embercsempész szól nekik, akkor mindenüket hátrahagyva indulnak el a határ felé – ismerteti a lap.

Ezt is ajánljuk a témában

A szerkesztőséghez eljuttatott videó tanúsága szerint 

a bevándorlóknak van pénzük.

A felvételen is jól látszik, hogy a fiatal férfiak a csomagjaikkal a rájuk várakozó taxisokhoz vonulnak, akik túlárazott menetdíjért elviszik őket a magyar határ közelébe.

A Szabadka környéki falvak termelői arra panaszkodnak, hogy a bevándorlók letapossák a termést, s megdézsmálják a gyümölcsöseiket. Ezek a bűncselekmények azonban „eltörpülnek” a folyamatos lövöldözések mellett, amelyek szinte minden este hallhatók a vajdasági városban. Az elmúlt egy évben ezek az incidensek már napi szintűvé váltak a határ mentén – derül ki az összeállításból.

A fent említett felvételt alább tekinthetik meg:

Nyitóképen migránsok Horgosnál. Fotó: Havran Zoltán

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Locomotive
2023. július 27. 11:44
A szerbek meg szarna rá :D Azok is megbaszhatják a kurva anyjukat.
nemecsekerno_007
2023. július 27. 09:25
ÁLPROBLÉMA!!!!!! :)))))))))))))))))) Ha Alex Soros egy luxusvilláhának kerítése körül történne ez?!?!?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!