Fidesz: A fejlesztés helyett ők megint csak magukra gondoltak és csődbe vitték a fővárost

2023. július 05. 14:38

A Fidesz Budapest azt írta közösségi oldalán, hogy Karácsony Gergelyék csődbe vitték Magyarország leggazdagabb önkormányzatát.

2023. július 05. 14:38
null

Wintermantel Zsolt, a Fidesz fővárosi frakcióvezetője a párt Facebook-oldalán azt közölte, hogy Karácsony Gergelyék csődbe vitték Magyarország leggazdagabb önkormányzatát. A politikus ezt azzal indokolta, hogy „bár több mint 200 milliárd forinttal vették át a várost és az elmúlt négy évben több mint 200 milliárd forint többlet adóbevétele volt Budapestnek, így is sikerült kiüríteniük Magyarország leggazdagabb településének széfjét azzal, hogy 

a régi, rosszemlékű haveri kör tagjait ültették milliós fizetésű pozíciókba, a város fejlesztése helyett pedig csak bénáztak és két marékkal szórták a milliárdokat”

Megjegyezte, ezeknek a pénzeknek lett volna jobb helye, ami nem más, mint Budapest. „A fejlesztés helyett azonban ők megint csak magukra gondoltak és csődbe vitték a fővárost. Ez az egyetlen »eredmény«, amit a dollárbaloldal és Karácsony Gergely fel tudnak mutatni” – zárta.

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

 

 

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dryanwolf
2023. július 05. 18:12
Fidesz Budapest: "Ezeknek a pénzeknek lett volna jobb helye..." Megint csak magukra gondoltak.)
Tibibácsi
2023. július 05. 16:58
Tarlóst vissza! Tarlóst vissza! Tarlóst vissza! Tarlóst vissza! Tarlóst vissza! Tarlóst vissza! Tarlóst vissza! Tarlóst vissza! Tarlóst vissza!
hoci74
2023. július 05. 16:33
Fordítsunk a tradición. Úgysem vagyunk jogállam,hát mutassuk meg milyen is az... Kérdés nélkül börtön,aztán jöhet a nyomozás. Karácsony,Cseh,Tordai. Azt a többiek majd maguktól jönnek az Úr színe elé, vallani...
Julismama
2023. július 05. 16:24
Csődgondnokot, Karácsonynak pedig lapátot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!