És még Hodász András is coming outolt

2023. július 15. 12:29

Édesem, mindig gondoltam. Szívesen megölelném.

2023. július 15. 12:29
null
Antoni Rita
Antoni Rita
Facebook

„UPDATE - és még Hodász András is coming outolt. Édesem, mindig gondoltam. Szívesen megölelném, és ezt a legkevesebb irónia nélkül mondom. Remélem, ő is jön majd.

A Pride már nem bulika, hanem politikai állásfoglalás

Nem nagyon akartam menni a Pride-ra, mert annak ellenére, hogy egy kedves élmény, mindig szomorú is vagyok, hogy bulikázni bezzeg hogy tódul a tömeg, és milyen jó lenne, ha máskor is ennyien lennénk, olyan tüntetéseken, amelyek kevésbé vidámak és szórakoztatóak, viszont nem kevésbé fontosak. (Sorolhatnám a példákat a NANE Néma Tanúktól a Nőkért Egyesület Isztambuli Egyezmény ratifikációját követelő tüntetéseitől a futárok KATA kivégzése elleni tiltakozásaiig.)

Mégis úgy döntöttem, hogy egy év kihagyás után mégis megyek - mert mindenkinek mennie kell, aki nem akar olyan országban élni, ahol valódi gyermekvédelem helyett könyveket fóliáznak, ahol egy nap alatt értelmetlen és senkin sem segítő törvényeket visznek át, miközben a valódi problémákkal nem foglalkoznak, ahol - részemről most a két utolsó csepp a pohárban - a nácik döntik el, hogy milyen padot lehet kihelyezni a köztéren, és ahol ellenzéki politikusok és médiafelületek ilyen körülmények között is képesek támogatás és a szolidaritás előmozdítása helyett közösségbomlasztó munkát végezni.”

Hodász András coming outolt: Igen, meleg vagyok - Mandiner

A volt katolikus pap az Instagram-oldalán vallott szexualitásáról.

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2023. november 05. 10:12
Csak 18 éven felülieknek. Dagadt lett a pinám, unom már a faszt is Ha lenne Whiskym meginnám azt is.
Zolotarjov
2023. augusztus 23. 14:49
Hát sztem nem nagyon döbbentünk meg Hodász bejelentésén..:)
Obsitos Technikus
2023. július 16. 20:58
"Nem nagyon akartam menni a Pride-ra, mert" - háromszáz kilós rúzsozott rozmár vagy, és nem tudsz járni..
hinike2
2023. július 16. 20:30
retkes soros ribanc
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!