Deutsch: Nem fogjuk végrehajtani a migránsgettókkal kapcsolatos brüsszeli intézkedéseket

2023. július 09. 08:45

„Botrányos új európai megoldást akarnak kötelező erővel letolni hazánk torkán” – jelentette ki az EP-képviselő.

2023. július 09. 08:45

A kötelező betelepítési kvótával és a migránsgettókkal kapcsolatos brüsszeli intézkedéseket nem fogjuk végrehajtani – jelentette ki Deutsch Tamás a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában

Az európai parlamenti képviselő bicskanyitogatónak nevezte, hogy Brüsszel a hatalmával visszaélve támadja hátba Magyarországot és mindenféle politikai büntetőintézkedéseket kezdeményez azért, mert úgy ítéli meg, hogy jogilag kifogásolható az illegális migránsokkal szemben sikeres magyar modell

Kijelentette: 

Európa védelmezői vagyunk,

 hiszen tavaly a negyedmilliót is meghaladta azon illegális migránsok száma, akiket hazánk megállított a szerb-magyar határon, míg az elmúlt fél évtizedben egymillió, Európába törvénytelen módon belépni szándékozó migráns bejutását akadályozta meg Magyarország, amivel „ranglistavezető”. 

„Botrányos új európai megoldást akarnak kötelező erővel letolni hazánk torkán”

Deutsch Tamás úgy fogalmazott, hogy „botrányos új európai megoldást akarnak kötelező erővel letolni hazánk torkán, amelynek oka, hogy a multikulti ideológiája Nyugat-Európában összeomlott, s katasztrófaközeli következményei vannak a willkommenskulturnak, a migránssimogató, az illegális migrációnak zöld utat engedő gyakorlatnak”.

Hozzátette, ezt látni mindennap Franciaországban, ahol polgárháborús állapotok vannak, majd emlékeztetett, hogy nem volt olyan régen a kölni dóm előtti szilveszteri buli idején elkövetett tömeges erőszak, illetve a brüsszeli és párizsi terrorcselekmények sem.

A képviselő az új jogszabálycsomagról megemlítette: a már Nyugat-Európában lévő illegális migránsokat, amikor ott már túl nagy terhet jelentenének, erőszakkal áttelepítenék Magyarországra, évente tízezer migránsnak egyetemi kollégiumi sztenderdnek megfelelő szállás és élelmezés biztosítása mellett, illetve ha a határaikon túl sok kérelmező van, akkor a menekültkérelmeik elbírálását is többek között a magyarokra bíznák.

Megjegyezte: „Paks, Baja, Esztergom, háromnegyed Dunaújváros” lélekszámának megfelelő migránsgettókat kellene létrehozni, amelyek nem zártak lennének, vagyis közbiztonsági és közegészségügyi veszélyeket okozva, szabadon ki-be járhatnának a betelepített migránsok.

Ezt is ajánljuk a témában

 „Ursula von der Leyen Soros György és utódja”

Deutsch Tamás hangsúlyozta, évekkel ezelőtt Soros György fogalmazott meg hasonló elképzeléseket, a Soros-terv 2-3 pontja ma szinte változtatások nélkül jelenik meg az új európai migrációs szabályozás tervezetében. Egy az egyben e terv megvalósításáról beszélhetünk, tehát „Ursula von der Leyen Soros György és utódja, Soros Sándor legjobb európai tanítványai közé tartozik” – fűzte hozzá.

Az európai parlamenti képviselő azzal zárta a beszélgetést, hogy nincs az a brüsszeli nyomás, amely Magyarország szándékait, vagyis a tervezet végre nem hajtását meg tudná változtatni.

(MTI)

***

Nyitókép: Facebook

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
monuskaroly
2023. július 09. 18:29
Jó lesz ez a vita megint az EU-val, hoz még vagy 5-10%-ot a Fidesznek!!!!!!!!!!!! A dollárellenzék és EU-s csatolmányai Orbán legfőbb támogatói!!!
bagira002
2023. július 09. 16:57
Betolakodó megszállók kimondják Európát elakarják foglalni , nyugati tőkés világ a keleti blokkra kiválogatott bűnözőket telepítene akiket nem lehet kipaterolni mert álnéven hamis adatokat ad meg ..... vendégmunkás szerződése letelik törvényeket betartva hazájába vissza tér .
bagira002
2023. július 09. 16:40
Gurulódolláros ballibsik a betolakodó semmirekellőket analfabétákat hordát összemossák a ,,vendégmunkásokkal,, ... betolakodók nem akarnak beilleszkedni dolgozni nyugati segélyen élnek nép fél tőle ..... A vendégmunkások útlevéllel hivatalos törvényes munkavállalók , ami munkát elvállalnak tanulták hozzáértők.
templar62
2023. július 09. 15:13
Abzug . Abcúg . Eb ura fakó . Fucked law .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!