Spanyolország
21:002024. július 14.
Anglia

A Blaha Lujza téren elromlott, a rakparton egyenesen életveszélyes a Karácsony-féle WC (Videó)

2023. június 27. 10:08

Úgy látszik, a városvezetésnek meggyűlik a baja a nyilvános WC-kkel.

2023. június 27. 10:08
null

A TikTokra felkerült egy videó, „Sz*rás után a HALÁL” címmel, amelyen azt mutatják be, mennyire veszélyesen sikerült a városvezetésnek kihelyeznie a mobil WC-ket a Pesti alsó rakpartra. 

A Szerencsés Szabolcs nevű felhasználó által megosztott felvételen az látható, ahogy egy férfi kilépve a vékony járdaszigetre kihelyezett mosdóból gyakorlatilag rögtön az autók elé lép. A videó készítője „Öngyilkos osztag WC”-nek nevezi a várásvezetés által egymás mellé kihelyezett négy Toi Toi-t.  

Úgy látszik, a fővárosnak meggyűlik a baja a WC-k működtetésével. Tavaly év végén Karácsony Gergely büszkén pózolt a Blaha Lujza térre kihelyezett új nyilvános WC mellett, ami viszont már pár nappal az átadás után nem fogadta el a bedobott pénzérmét. 

@mrszerencses

Sz*rás után HALÁL!  de legalább a kilátás jó

♬ original sound - Szerencsés Szabolcs

Nyitókép: TikTok, képernyőkép 

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
karadivali
2023. június 30. 08:16
Mi van ha turistasbusz megy arra? Ha csak résnyire nyitják, a busz tükrének annyi. De a budik megközelítése sem veszélytelen. Vszl. Geri tanácsadói /42/ is Budapest teljes "autómentesítése" koncepcióján agyalnak.
Johann Luipigus
2023. június 27. 21:34
Elromlottak azok máshol is. Most szerencsére hűvösebb idő van, de a múlt héten a hőségben szinte mindenütt enyhe szarszagot hozott a lágy fuvallat. Mi lesz itt nyáron, 40 fokban?
csulak
2023. június 27. 18:53
a baloldali csak hazudni, rombolni es lopni tud ! epiteni , gyarpitaniaz Orszagot nem ! ezt csinalja a gyurcsany garda KamuGerivel az elen !
critical man
2023. június 27. 15:09
500 millából ennyire futotta? 4 db tanyasi budit a rakpartra, hogy a külföldi turisták tudjanak ott szelfizni KarácsoLy GeLgely adjuntKus legnagyobb dicsőségére.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!