Bohár Dániel: Karácsony Gergely remekműve az új Blaha Lujza téri WC (VIDEÓ)

2022. december 12. 18:10

„Biztos lesz majd külön ünnepélyes WC-átadó is” – tekintett a jövőbe a Megafon munkatársa.

2022. december 12. 18:10
null

Ahogy arróla  hétvégén a Mandiner is beszámolt, szombaton Karácsony Gergely forró teával és zenével invitálta a fővárosiakat a megújult Blaha átadó ünnepségére.

Azonban úgy tűnik, hogy a főpolgármester nem tudott betelni a felújított tér látványával, mert még a hétfői munkanapját is ott indította, és ha már ott járt, készített egy szelfit is a Facebook-oldalára. A felvételen pedig nem más látható, mint egy új nyilvános WC.

WC-s szelfivel indította munkanapját Karácsony Gergely

Karácsony Gergely baloldali főpolgármester szelfivel indította a hetet. Mint írta, „a Fidesz és csatolt médiája szerint a Blaha Lujza tér felújítása újabb bizonyítéka annak, mennyire dilettáns vagyok. A legfontosabb érvük az volt, hogy kihagytuk a tervekből a nyilvános WC-t". Majd bemutatta az illemhelyet. Mégpedig így: íme „a megújuló Blaha gyönyörű, 21.

Az új köztéri mellékhelyiségre ezek után Bohár Dániel, a Megafon riportere is kíváncsi volt, aki ugyan szerette volna belülről is megnézni a köztéri mellékhelyiséget, de az nem fogdata el a 200 forintosát. Erre Bohár megjegyezte: 

„Biztos lesz majd külön ünnepélyes WC-átadó is” – zárta a bejegyzését a riporter.

A teljes videót alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

 

 

 

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ricsibmf
2022. december 13. 22:48
A Blahán a Körúton a volt EMKE (most CIB Bank) előtt volt egy kiváló illemhely (WC) külön női és férfi! Aluljáró szinten, lépcsőn le. Azt miért szüntették meg? A Körúton ilyen volt a Wesselényi utcánál és az Oktogonnál is!
Rizsa
2022. december 13. 16:44
A parlamentbe se lehet csak úgy bemenni. Az árnyékparlament még pénzért se enged be. Ez az új harc a korrupció ellen.
peterk19
2022. december 13. 16:39
Ez a szerencsétlen vajon tudja, hogy nem a Karigeri személyesen szerelte oda azt a "toaletet"? Szóval az, hogy nem működik az átadás után fél nappal leginkább a magyar szakemberekről állít ki bizonyítványt. De Danika elindulhatna pl keresni egy vasútállomást is működő lifttel. Ja hogy az állami fenntartású, úgyhogy azt leszarja.
Lajoss
2022. december 13. 12:58
Dani,a Volner János,mint diplomata,lenyomja ezt a WC-t..:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!