Vásárhelyi: A propaganda azt kezdi sulykolni, hogy Orbánék tesznek a szívességet az EU-nak, ha vállalják az elnökséget

2023. június 19. 21:18

A szociológus úgy véli, hogy ez ugyanaz a forgatókönyv, mint a Néppártból való „kirúgás” idején.

2023. június 19. 21:18
null

Vásárhelyi Mária a Facebookon jelentkezett be és fejtette ki véleményét azzal kapcsolatban, hogy az Európai Parlament elvenné az uniós elnökséget Magyarországtól.

„Megkezdődött a közvélemény megdolgozása arra, hogyha elveszik Magyarországtól a soros EU elnökséget. A propaganda kommandó azt kezdi sulykolni, hogy Orbánék tesznek a szívességet az EU-nak, ha vállalják az elnökséget egy ilyen kócerájban, mint az EU. És tulajdonképpen nem is kéne vállalni” – fogalmazott.

Úgy véli, ez ugyanaz a forgatókönyv, mint a Néppártból való „kirúgás” idején.

Hozzátette:

Ezt itthon újra el tudják adni úgy, hogy milyen tökös gyerekek, akik tűzön-vízen át védik az ország szuverenitását, az EU-ban meg már mindegy, jobban nem utálhatnak minket. És ez így fog menni mindaddig, amíg végleg bele nem roppan az ország. Akkor meg majd mind menti az írháját külföldre, a lopott közpénzekből megvásárolt ingatlanokba, lopott pénzzel kitömött erszényekkel, mi meg itt maradunk a nyomorban és a szégyenben”.

***

Nyitókép: Facebook

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
linkeloe
2023. június 21. 09:32
Ezt a rémséget még a Dés is elhagyta, pedig az sem egy bredpit.
miazhogynagyonis
2023. június 21. 08:13
Milyen jó, hogy mindenki halandó! Egyszer csak elhullik ez is.
LipcsiSzopato
2023. június 20. 19:16
KUSS ÓTVAR RIBANC!!!!!
salamonhihii
2023. június 20. 07:38
Na itt szakadt ki belőlem a röhögés.A propaganda az egyszerűsítés műfaja, nem intellektuális műfaj -- tartotta Goebbels.A goebbelsi propaganda :mindig a legalacsonyabb értelmi képességűekhez kell szólni ,úgy biztosan célbaér.....höhööö.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!