Sebastian Kurz is előad az idei MCC Feszten

2023. június 12. 21:08

A korábbi osztrák kancellár közéleti témában tart majd előadást.

2023. június 12. 21:08
null

Több ismert előadója is lesz a július végi MCC Fesztnek Esztergomban, köztük a korábbi osztrák kancellár, Sebastian Kurz – jelentette be a Mathias Corvinus Collegium (MCC) kommunikációs igazgatósága hétfőn.

Az Ausztria szövetségi kancellári posztját 2017 decemberétől 2019 májusáig, majd 2020 januárjától 2021 októberéig betöltő politikus közéleti témában tart majd előadást az eseményen. Rajta kívül bejelentették még Michael Knowles, amerikai konzervatív műsorvezető, Vincent Harinam, az adattudomány forradalmasítója, a Cambridge-i Egyetem statisztikai tanácsadója és Constantine Karalekas professzor, a Central Lancashire-i Egyetem Ausztronéziai Tanulmányok Központjának dékánjának részvételét is.

Az esemény programismertetőjéből az is kiderül, hogy a tavalyihoz hasonlóan idén is lesznek magyar közéleti szereplői az MCC Fesztnek július 27-e és 29-e között.

(MTI)

Nyitókép: Tobias Steinmaurer / APA-PictureDesk / AFP 

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kamcsatka5
2023. június 13. 14:29
Kibasz...ot szarosgyuri ideküldi az embereit bomlasztani!
Kamcsatka5
2023. június 13. 14:27
Kibasz...ot szarosgyuri ideküldi az embereit bomlasztani!
szalard
2023. június 13. 12:02
Én abban reménykedek, hogy az MCC-n megjelenő vagy ide kutatni jövő nyugati értelmiségieknek elmesélik a magyar történelmet, és főleg Trianon igazságtalanságát. Míg a románok, szlovákok, szerbek a Nyugatnak mindig a saját narratívájukat tolták le a torkán, addig mi, magyarok szemlesűtve, szégyenlősen hallgattunk a mi igazságunkról és a velünk szemben elkövetett igazságtalanságról.
Lord Vader
2023. június 13. 07:13
Kicsoda? Ez a korrupt globalista tart előadást? Ez már megbukott Ausztriában a korrupciós ügyei miatt, aztán nem véletlenül kihúzott Amerikába. Hiteltelen, mint a hazai baloldal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!