Noár Orbánnak: Te voltál ott egyébként? Bucsában? (VIDEÓ)

2023. június 29. 06:10

Molnár Áron szerint Vlagyimir Putyin egy gyáva, lúzer, rohadék, háborús bűnös és tömeggyilkos.

2023. június 29. 06:10
null

„Viktor... Orbán Viktor... Te... Hát ez annyira kínos” – kezdte meg legújabb videóját Molnár Áron. „Hát olvasom itt a Bild című német lapnak micsoda irdatlan cinkes interjút adtál.” A színész a miniszterelnök szemére vetette, hogy arra a kérdésre, hogy Putyin háborús bűnös-e, azt válaszolta, hogy nem, nem az, ám a miniszterelnök rögtön hozzátette, 

„Na, gondolom mivel az Origo-t olvasod, vagy az M1-es híradót nézed, elkerülhette a figyelmedet, hogy a következő háborús bűntettekre van alapos gyanú és bizonyíték, amelyeket orosz katonák követtek el: települések válogatás nélküli bombázása; erőszakos kitelepítések; gyerekáldozatokkal járó deportálások; tiltott lőszerek, pl. kazettás bombák használata; humanitárius folyosókon keresztül menekülni próbáló polgári lakosság elleni támadások; hadifoglyok és civilek kivégzése; szexuális erőszak; az emberek lakóhelyük elhagyására kényszerítése; fogoly kínzás; fosztogatás” – sorolta a vélelmezett háborús bűnöket, majd felhozta Bucsa példáját a színész, amelynek kapcsán kérdőre vonta Orbán Viktort:

Megkérdezte a miniszterelnököt, hogy fél-e szembenézni a valósággal, majd „kerekperec fogalmazva” leszögezte: „Putyin egy gyáva, lúzer, rohadék, háborús bűnös és tömeggyilkos.”

Ukrajna szuverenitásának a kérdése is szóba került

Mint ahogy arra a Mandiner olvasói bizonyára emlékeznek, Orbán Viktor a Bildben kifejtette, hogy „Ukrajna már nem szuverén ország. Nincs pénzük, nincs fegyverük. Csak azért tudnak harcolni, mert mi itt Nyugaton támogatjuk őket”. Ennek kapcsán Molnár leereszkedően kijelentette, hogy 

Te mit szólnál, ha valaki azt mondaná, hogy Magyarország nem szuverén ország... Mielőtt megszólalsz, nézz utána a törinek egy kicsit. Tudod, lassan másfél éve tart az orosz-ukrán háború, amit Putyin haverod indított. Ebben a háborúban ukrán civilek, gyerekek és családok haltak meg Putyin miatt. Hogy lehet az, hogy te, mint Magyarország jelenlegi miniszterelnöke, egyszer sem ítélted el Putyint? Szerinted ez nem vállalhatatlan?” – majd megválaszolandó saját kérdését, feltartá nyitott tenyerét, benne egy rövid szócskával: „De!”

Orbán a Bildnek: Nem érdekel Oroszország, nem érdekel Putyin, Magyarország érdekel

Ha az amerikaiak békét akarnak, béke lesz, Ukrajna nem szuverén ugyan, de büszke ország, Prigozsin puccsa pedig jelentéktelen a miniszterelnök szerint.

Nyitókép: Facebook-képernyőkép

Összesen 386 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
béka
2023. július 13. 15:27
Matyi te voltál ott ,és ha igen hány db ruhát szatyrot tudtál eladói?
muldika
2023. június 30. 20:06
2 perc múlva száll fel a gépem, ezért gyors leszek: Nem hajszoltam a nőket, maguktól kerestek/keresnek a mai napig. 2 Corvinus pénzügyi mester és 2 külföldi executive MBA-m van 32 éves korom óta ügyvezető igazgató vagyok egy piacvezető bankban. Tíz éve meg párkapcsolatban élek..csak nekem nem kellett házasodni a családi segélyekért
J84Tibi
2023. június 30. 14:55
Még jó, hogy te ott voltál. Ezért is tudsz mindent jobban mint mindenki. De legalább megint szerepelhettél egy kicsit.
manid-manus
2023. június 30. 09:32
240
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!