Metropol: Szélsőbaloldali aktivista lehetett az a férfi, akinél pedofil felvételeket talált a rendőrség

2023. június 29. 11:24

Egy másik lap információja szerint a férfi felakasztotta magát.

2023. június 29. 11:24
null

Mint arról a Mandiner.hu beszámolt, valószínűleg öngyilkosságot követett el az a férfi, aki a rendőrség szerint tulajdonosa volt az antifa-nyomozás során talált pedofil felvételeknek.

A Blikk azt írta korábban, azután akasztotta fel magát az illető, hogy gyanúsítottként berendelték kihallgatásra.

Az értesülést az Antifa-embervadászat ügyében nyomozó Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) hivatalosan nem erősítette meg, hogy a Pest megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) területén, Biatorbágyon, a volt rakétabázison történt az öngyilkosság.

A PMRFK a Magyar Nemzet megkeresésére annyit közölt: „Megkeresésére válaszolva tájékoztatom, hogy kollégáim egy holttestet találtak Biatorbágy külterületi/erdős részén. A haláleset kapcsán bűncselekmény gyanúja nem merült fel, budaörsi kollégáim az általános közigazgatási rendtartás keretein belül vizsgálják a körülményeket.”

A Metropol most feltérképezte a férfi közösségi oldalát, az azokon található bejegyzéseket. Ezek alapján a portál arra következtetésre jutott, hogy az öngyilkosságba menekülő férfi több szálon is egyértelműen kötődött a hírhedt, erőszakos akcióiról ismert antifa mozgalomhoz.

Ez az a sokak szerint egyértelműen terrorszervezet, amelynek tagjai és szimpatizánsai néhány hónapja Budapesten találomra kiválasztott embereket bántalmaztak, vertek össze példátlan kegyetlenséggel, emlékeztetett a portál. Megjegyezték: az antifával kapcsolatban a német Alkotmányvédelmi Hivatal, amelynek honlapján a szervezet tevékenységét ismertetve egyebek mellett azt írták, hogy a szervezet követői – a baloldali radikális, úgynevezett autonómok – rendszeresen szólítanak fel erőszakos akciókra az általuk fasisztának vélt személyek, csoportok vagy intézmények ellen. Mint megállapították, egyedi esetekben még az emberi élet kioltását is elfogadhatónak tartja a szélsőséges mozgalom.

Nyitóképünk illusztráció, forrás: MORITZ FRANKENBERG / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
budapesti
2023. június 29. 18:49
"Elvtársak, ez példamutató! Inkább az életét adta, semhogy lebuktassa az elvtársait!"
Zsolt75
2023. június 29. 16:32
"Korábban Dobos Krisztina gyanúba keveredett a Budapesten négy napon át zajló, az Antifa által elkövetett brutális embervadászat kapcsán. Az ügyben az alibit akkor az azóta már öngyilkosságot elkövető élettársa biztosította." Micsoda alibi.
Zsolt75
2023. június 29. 16:10
Mondjuk ki: minden kommunista beteg állat.
nempolitizálok
2023. június 29. 15:46
Meglepődött valaki? A libsi vagy tolvaj, vagy pedofil, vagy mindkettő. Úgy nézem, Jámbornak és a pedofil csajának simán elhiszik, hogy ott sem vótak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!