Öngyilkos lehetett az Antifa-nyomozás során talált pedofil felvételek tulajdonosa

2023. június 22. 11:00

A Blikk úgy tudja, hogy felakasztotta magát. A rendőrség is megszólalt a Magyar Nemzet megkeresésére.

2023. június 22. 11:00
null

Jámbor András a Mediaworks munkatársainak kérdésére elárulta, ha lenne bizonyíték arra, hogy a Szikra Mozgalomnak köze van a pedofilbotrányhoz, őt magát akkor sem terhelné politikai felelősség.

A legfrissebb hírek szerint valószínűleg öngyilkosságot követett el az a férfi,

aki a rendőrség szerint tulajdonosa volt az Antifa-nyomozás során talált pedofil felvételeknek – írta meg a Blikk.

A lap arról értesült, hogy azután akasztotta fel magát az illető, hogy gyanúsítottként berendelték kihallgatásra. 

Az értesülést az Antifa-embervadászat ügyében nyomozó Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) hivatalosan nem erősítette meg, hogy a Pest megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) területén, Biatorbágyon, a volt rakétabázison történt az öngyilkosság. A PMRFK a Magyar Nemzet megkeresésére annyit közölt:

„Megkeresésére válaszolva tájékoztatom, hogy kollégáim egy holttestet találtak Biatorbágy külterületi/erdős részén. A haláleset kapcsán bűncselekmény gyanúja nem merült fel, budaörsi kollégáim az általános közigazgatási rendtartás keretein belül vizsgálják a körülményeket.”

***

***

Borítókép: Rituális öngyilkosság zajlott Biatorbágyon, ahol egy félig elégett babát találtak a Metropol újságírói (Fotó: Metropol)

Összesen 186 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jooee
2023. június 24. 10:46
Bárcsak az utolsó kötné fel már magát!
Phm045
2023. június 22. 19:22
Vagy így tettek el, hogy ne beszéljen.
savrena
2023. június 22. 17:47
Hozzáértők: a bűncselekmény súlyos, a gyanú alapos volt. Normál nyomozati eljárás ilyenkor, hogy (gondolom levélben) beidézik a gyanúsitottat, ahelyett hogy három napra bevinnék kihallgatni? Ha ez utóbbi történt volna, esetleg előzetesbe is kerül, lehet még mindig él.
letsgobrandon
2023. június 22. 17:20
pocoknak kínos lett volna egy tárgyalás
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!