Kocsis Máté: Soha semmi jót nem feltételeztem ezekről a piszkokról a Szikra Mozgalomban

2023. június 21. 18:16

Ez jó játék, hogy soha senkinek nincs semmi köze a baloldalon – ironizált a Fidesz frakcióvezetője.

2023. június 21. 18:16
null

A Jámbor Andráshoz köthető Szikra Mozgalom aktivistájának, D. Krisztinának a lakásán közel háromszáz olyan felvételt találtak a nyomozók, amelyeken tizenkét év alatti, köztük két-három éves gyermekek szexuális sanyargatása, megerőszakolása látható – írta meg a Magyar Nemzet.

Jámbor András a Mediaworks munkatársainak kérdésére elárulta, ha lenne bizonyíték arra, hogy a Szikra Mozgalomnak köze van a pedofilbotrányhoz, őt magát akkor sem terhelné politikai felelősség. Jámbor a Magyar Nemzet megkeresésére már nem válaszolt.

Kocsis Máté: A baloldalon senkinek semmihez nincs köze, ha valami probléma van

– mondta Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője kedden a Hír TV Napi Aktuális című műsorában.

Mint fogalmazott, „ezek ugyanazok a radikális baloldaliak, akik pár hónappal ezelőtt az antifasiszta elvbarátaikkal civil embereket vertek az utcán”. A pedofilbotránnyal kapcsolatban így fogalmazott a politikus:

Lackner Csabának sem volt semmi köze a drogozáshoz, Bajnai Gordonnak és Ficsor Ádámnak sem volt semmi köze a külföldi pénzekhez, meg Jámbor Andrásnak sincs semmi köze ezekhez a gyermekpornográf-felvételekhez. A baloldalon senkinek semmihez nincs köze, ha valami probléma van” – sorolta Kocsis Máté.

„Most legalább kiderült, hogy mit csinálnak a Szikra Mozgalom tagjai, ha éppen nem civileket vernek” – foglalta össze a véleményét a frakcióvezető.

A Kocsis Mátéval készített műsort itt tudják megtekinteni:

***

Nyitókép: Trenka Attila / Mandiner

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyzoltan-2
2023. július 20. 17:17
-hogy mi történhet, történik Magyarországon is; "Az izraeli titkosszolgálat csápjai elértek az amerikai élet minden területére, nem valami baljós módon, mint ahogyan néha az ellenségei állították, hanem nyugodt, folyamatos formában, ami felölelte az emberekkel való barátkozást, a befolyásolásukat, lobbyk kialakítását és információk gyűjtését. Ez a befolyásolás kiterjedt az USA kongresszusára és a szenátusra, a Pentagonra, a védelmi és az elektromos iparra, a kutatólaboratóriumokra és olyan zsidó orientációjú szervezetekre mint a Rágalmazás Elleni Liga, a Zsidó Védelmi Bizottság, Szövetség Izraelért és a Zsidó Filantrópok Föderációja. Ezeknek a testületeknek némelyike fedőszervéül szolgált az információgyűjtésnek és csak kevés olyan kongresszusi bizottság létezik, amelyiknek valamelyik tagja vagy asszisztense ne látná el az izraeli hálózatot fontos anyaggal." -és így tovább... A ma Magyarországán se jobb a helyzet..!
zsolti123
2023. június 29. 13:07
Ime a "jámbor" andrás, akinek semmi kapcsolata sincs a német, osztrák "antifa" terroristákhoz: Érdemes elolvasni az egész cikket: https://metropol.hu/aktualis/2023/06/ujabb-fordulat-a-jambor-andras-fele-pedofilbotranyban-szelsobaloldali-anitifa-aktivista-volt-az-ongyilkos-pedofil Az öngyilkosságba menekülő férfi több szálon is egyértelműen kötődött a hírhedt, erőszakos akcióiról ismert Antifa mozgalomhoz. Jámbor András munkatársának élettársa hosszabb időt töltött külföldön és dolgozott például abban az innsbrucki kávézóban, amit az osztrák belügyi szervek évek óta az osztrák–német Antifa-aktivisták gyülekezőhelyekén tartanak számon. Az Innsbruckban található Cafe LOTTA, ahol a pedofil felvételeket gyűjtő Egyed András dolgozott, egyfajta szellemi központja a szélsőbalosoknak. Az erről szóló anyagokra, bejegyzésekre az öngyilkos pedofil, a Jámbor-féle Szikra-mozgalom aktivistájának közösségi felületein bukkantak rá a Metropol újságírói. Jámbor András munkatársa a bejegyzések szerint gyakran megfordult a városszerte hírhedt kávézóban, sőt egy ideig dolgozott is a LOTTA Caféban, Innsbruckban a Haller Strasse 1. szám alatt, ami az erőszakos baloldali szélsőségesek kedvenc gyülekezőhelye. Már a kávézó szórólapjain is ott van a szélsőbaloldali szervezet jelképe, az Antifa lényegét kifejező, erőszakra utaló ökölbe szorított kéz. Az innsbrucki árkádok alatt bújik meg az Antifa egyik osztrák–német központja. A természetesen "uniszex" mosdó ajtajára is kiragasztották az Antifa propaganda anyagait. Jámbor András munkatársának élettársa, a több ezer szadista pedofil felvételt összegyűjtő férfi a közösségi médiában fellelhető nyomok szerint részt vett az erőszakos magyarországi akciók megszervezésében is. Kiposztolta például az alábbi akciótervet is! Ez is bizonyítja, hogy a budapesti akciók megszervezésében magyar szélsőbalos verőlegények is részt vettek. Jámbor és közvetlen munkatársa, akinek lakásán a több ezer pedofil felvételt megtalálták, minden erejükkel azt igyekeznek bebizonyítani, hogy mindehhez semmi közük nincs. A történtekért kizárólag az öngyilkosságba menekült élettárs a felelős. Különösen beszédes, hogy miután gyanúba került az erőszakos akciók kapcsán, élettársának ez a férfi igazolt alibit a magyar rendőrség előtt. Természetesen Jámbor Andrásék mélyen hallgatnak a férfi bizonyítható Antifa-kapcsolatairól és az innsbrucki gyülekezőhelyen lezajlott készülődésről is...
EX_Terminator
2023. június 23. 10:36
Annak mentek el hazulról aki azt képzeli hogy ilyet meg lehet engedni és tenni, és abból lehetséges jól kijönni abból bármi jó származhat.
Ooomph
2023. június 22. 10:22
A belterjes zsidók perverzitásához semmi sem fogható.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!