Dézsi Csaba András lesz a Fidesz győri polgármesterjelöltje

2023. június 17. 09:24

Lázár János szerint jó polgármestere lett Győr városának.

2023. június 17. 09:24
null

Lázár János építés- és közlekedésügyi miniszter közölte, hogy Dézsi Csaba András lesz a Fidesz polgármesterjelöltje 2024-ben – írta meg a Győr Plusz.

– emelte ki Lázár János.

„Külön szeretném köszönteni dr. Dézsi Csaba András polgármester urat, Győr megyei jogú város tudós polgármesterét, már csak azért is, mert a mi politikai közösségünk és Magyarország kormánya hálás azért a professzor úrnak, hogy nehéz helyzetben nem hagyott bennünket cserben, vállalta a megmérettetést, és

– fogalmazott Lázár János.

A miniszter arról is beszámolt, hogy még ebben a kormányzati ciklusban, 2025-ben elkezdődik a Győr – Budapest autópálya hatsávosítása. Ez a vállalkozás körülbelül 2 milliárd euró értékben, 700 milliárd forintot meghaladó nagyságrendben fog megvalósulni. Lázár János külön kiemelte, hogy ez lesz minden idők legfontosabb és legnagyobb magyar autópálya építése.

Nyitókép: Mátrai Dávid/Mandiner

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemmondom
2023. augusztus 31. 13:27
Dézsi képtelen olyan produkcióra, mint támadottja. Értsd ahogy akarod.
tevevanegypupu
2023. június 17. 15:22
Dézsi azonnal elrontott mindent..olyan narcisztikus, hogy az borzalom. Az együttesekkel való éneklés, a papagájozás, ez a fertelmes uszoda..hogy le akarta bontatni a szinházat..ilyen hülye ötlettel épeszű ember nem állt volna soha elő..ahogy felmondott Forgácsnak a szinházigazgatónak..és többeknek, az is nagyon ellenszenves..hogy eleinte képtelen volt hibátlanul felolvasni egy szöveget..hogy bezárt azonnal mindent a covid után is, mikor szinte minden városban kinyitottak például a muzeumok, a szinházak..hogy a sportuszodát is bezáratta, a teniszpályákat is..bezzeg a judoklub működhetett..Hogy a fidesz képtelen volt négy év alatt valakit találni, felkésziteni..az is katasztrófa. Van nála sokkal jobb is az alpolgármesterek és képviselők között..Ha minden kötél szakad, nehogy DK-s legyen a polgármester, szavazunk Dézsire..de nagyon nem szivesen. és ezzel nagyon de nagyon sokan fidesz szavazók igy vagyunk. Persze van még Borkai is..Orbánnak el kellene mindezen gondolkodni..
banazban
2023. június 17. 15:06
Dezsi egy korrupt dilettáns nárcisztikus f@sz. Aki itt él tudja. Két év alatt a fizetésképtelelnség határára vezette a várost.
chief Bromden
2023. június 17. 14:48
Nem túl bonyolult. Lázár úrnak Márkit kellett legyűrnie a visszatéréshez. Borkai úrnak meg a madarászt. (500 milkát költött volna a családi szenvedélyre)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!