Trianon miatt „a mai napig siránkozó” Magyarországról posztolt Juszt László

2023. június 05. 11:28

Az újságíró Dúró Dóra orosz televízióban adott nyilatkozata kapcsán fejtette ki véleményét.

2023. június 05. 11:28
null

Juszt László Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében reagált arra, hogy az országgyűlés alelnöke, Dúró Dóra azt nyilatkozta az orosz televízióban, hogy a béke érdekében Ukrajnának területekről kellene lemondania. „Mondja ezt egy olyan ország parlamentjének alelnöke,

– írja Juszt, majd bejegyzését a következőképpen folytatja: „Az az apróság elkerülte a figyelmét, hogy abban a háborúban mi voltunk a támadók. Ebben meg a megtámadott mondjon le a területéről? Hol itt a logika? És hol van a józan ész?”

Nyitókép: MTI/Földi Imre

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Janika50
2023. június 06. 15:13
Bolsika Jusztika, elei aknamunkájának, hazaárulásának eredménye Trianon. Az én eleim akkor is a gáton voltak. Nekik hiszek. Azt mondták, a magyar hadsereg nem volt legyőzve, a II.vh után már igen. De maradjunk az I.-nél. A Habsburgok vagyonáért cserébe Labanciát is belőlünk kárpótolták. Ha nem lett volna magyar hadsereg, nem lett volna Gorlice, meg sok egyéb. Ellenben Insbruck, Landek egyebek, most Déltirol lenne. A landwer, a cseh sereg rég megadta magát számtalanszor, mi álltuk a szavunkat. A II. vh-ban is. Mostmár látjuk, nem kellett volna. Mi lett a nagy szövetségesből. És tisztelettel kérem, ne akarja meggyalázni sokunk dicső felmenőinek emlékét.
Robertoo
2023. június 05. 20:55
Mi van? A zsírdisznó hazajött a nyaralásból?
mgi_
2023. június 05. 19:10
Bő 30 évvel ezelőtt ez a figura ott könyörgött a MAi NAp szerkesztőségében Horvth Istvánnak, meg PAllagi Ferencnek, hogy segítsenek rajta, mert rosszul áll a szénája az MTV-nél. Akkor nem volt ilyen vagány. Egyébként meg a hazárulás ott kezdődik, hogy bújtatva megfogalmazzuk, hogy igazságos volt Trianon. Nos Juszt ezt fogalmazza meg. Tehát Juszt akár lehetne román is. Legyen Juszt román! Román Juszt takarodj a hazádba!
P.S.
2023. június 05. 17:11
Sehonnai börtöntöltelék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!