Hollik István a Legfőbb Ügyészhez és a Pénzügyminiszterhez fordult Karácsony Gergely pénzmosási botrányával kapcsolatban

2023. június 30. 16:28

A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója szerint Karácsony Gergely viselkedése „minimum gyanút keltő”.

2023. június 30. 16:28
null

„Írásbeli kérdéssel fordultam a Legfőbb Ügyészhez és a Pénzügyminiszterhez Karácsony Gergely pénzmosási botrányával kapcsolatban!” – írta Hollik István a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a közösség oldalán. 

Úgy fogalmazott hogy

A titkosítás alól feloldott összefoglaló jelentést mindenki olvashatta. Ez alapján számos kérdés felmerül, de a dollárbaloldal azóta sem tud, és nem akar egyértelmű választ adni! – tette hozzá. 

„Gondoljunk csak bele: életszerű-e az, hogy Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölti kampányát segítő egyesület számlájára több mint 457 milliót tesznek fel készpénzben, miután Karácsony Gergely visszalépett? Hihető-e az egész balhé a pénzmosás gyanúja nélkül, ha tisztázzuk: az április 3-i választás után 126 milliónyi készpénzt tesznek fel a számlára »kampányolni«?” – fogalmazott. 

Hollik szerint ráadásul a készpénzes befizetések 13 alkalommal haladták meg a 10.000.000 forintos értékhatárt, ezen belül pedig 5 alkalommal az 50.000.000 forintot is! 

„Arról nem is beszélve, hogy a készpénz nagyobb része külföldi valutában volt!  Ezek bizony felvetik a pénzmosás gyanúját!

Mellébeszélés és gyermekded mesék helyett, amiket a dollárbaloldal előad, ideje tisztán látnunk!” – zárta bejegyzését a politikus. 

***

 

Nyitókép: Hollik István Facebook-oldala

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
luisbathhelena
2023. július 02. 14:11
1 hónapja fizettem 10 milla fölött egy lakastreszletet. A címzett is ismert ingatlanceg. Minden szabályos mégis eredezigazolast kellett adnom. Ezek még 50 millakat fizetnek csak úgy? Hogy is van ez!?
edico
2023. július 01. 14:33
Érkeztek az EU-milliárdok, de abból alig lett felzárkózás az elmúlt tíz évben
Isten jobb keze
2023. július 01. 09:56
Ügyes! Nagyon helyes, jól tette! De.. az Orbán kormány lopásait is nézése meg! Ez így lenne tisztességes..
Igazszó
2023. július 01. 05:41
Sok a duma. Egy geci zsidó bankár, banki alkalmazott sincs lecsukva, még megvádolva sem pénzmosással, vagy az ezt akadályozni hivatott törvények megsértésével. A be- és kifzetési bizonylatokat aláírók se. A titkosszolgálatok, a nav vakok és siketek voltak, ma is azok. Elég a süket dumából! Bilincsben elvitt gazembereket akarok látni végre, egy olyan szar kuplerájban, ahol elqró és a szemkilövői szabadlábon tombolnak, az antifa büntetlenül vert véresre a nyílt utcán 8 embert 6 támadás során. A kurva anyátokat hollik, orbán, polt, pintér!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!