Elárulta a Wizz Air vezére, hová készülnek nyaralni a magyarok, az árakról is beszélt

2023. június 05. 08:23

Az extraprofitadóról is elmondta a véleményét Váradi József.

2023. június 05. 08:23
null

Idén is a tengerparti úticélok a legnépszerűbbek – árulta el az Indexnek adott interjújában Váradi József a Wizz Air vezérigazgatója. A választás egyik legfontosabb szempont az ár. Elmondta azt is, hogy „egyre nyitottabbak az emberek más kultúrák megismerésére, keresik a pénztárcabarátabb utazásokat.

Váradi az extraprofitadóról is elmondta a véleményét. Mint fogalmazott, „az extraprofitadó sokat változott, már inkább egy környezetvédelmi adó lett, tehát azokat a légi közlekedési megvalósításokat preferálja, amelyek környezetbarátabbak”.  Ebben szerinte a Wizz élen jár, hiszen a leghatékonyabb flottá üzemelteti. 

Arról, hogy a legfőbb vetélytársuk a Ryan Air vezérigazgatója többször is támadta az extrapofitadót és „beszólt” a döntéshozóknak, azt mondta, „teljesen tudatosan állítja megnyilatkozásait marketingcélok szolgálatába.

támogatva egy értelmezhető dialógust a döntéshozókkal” – fogalmazott.

Nyitókép: Nicolas Economou / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
18.0 fok
2023. június 05. 12:08
"hiszen a leghatékonyabb flottá üzemelteti." mandiner pls. remélem, érik a 444-en a "A mandinernél egyetlen cikket sem sikerül hibátlanul megírni." című írás. ja, nem... a sas nem kapkod legyek után.
pollip
2023. június 05. 11:11
Elárulta, tehát titkos volt. De ha titok, hogy lehet foglalni a titkos utakra?
need-info
2023. június 05. 09:47
Azt hittem már Ukrajnába. Azt hallottam, hogy ott nagyon kedvesek az emberek, van olcsó gabona, olcsók a kurvák.
Kanmacska
2023. június 05. 08:59
Nem tudom, honnan a francból tudná a Wizz Air vezére, hogy én hová megyek nyaralni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!