Gyurcsány Ferenc: Putyin utolsó európai csatlósává lettünk

2023. június 24. 16:07

A DK elnöke szerint ma a DK a remény.

2023. június 24. 16:07
null

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke „A pangás, a kudarc fideszes politikájára szociáldemokrata válasz kell. Fizessenek a milliárdosok!” címmel beszédet mondott a DK választókerületi elnökeinek tanácskozásán.

„Putyin utolsó európai csatlósává lettünk ennek a kormánynak az akaratából” – mondta a DK elnöke. Szerinte Orbán Viktor a szellemekkel viaskodik és „hazug módon háborúpárti ellenzékről delirál”.

A belföldi viszonyokról

Ma a DK a remény. Gyurcsány Ferenc szerint nem a keveseké lesz ez az ország, hanem mindannyiunké. „Az országot a dolgozó sokaság viszi alapvetően a hátán” – fogalmazott a DK elnöke.

Majd hozzátette: „fizessenek végre a milliárdosok!”

***

Nyitókép: Mátrai Dávid/Mandiner

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
critical man
2023. június 26. 12:49
Kidobott pénz volt Totó kutya vételára. Ráadásul akkor nem Fletónak kéne nyalnia Piroska néne csúnyáját.
EX_Terminator
2023. június 26. 00:39
Elmondjam hogy mi lett volna ha Orbán egyszerűen csak leüti ezt a férgek vagy belemondja a szemeibe az igazságot és utána lép ki a vitából? Nyer. De így is jó volt. megértem, és egyet is értek vele. Az már más lapra tartozik, hogy én azt is értem ha ilyen férgeken csak annyit megengednek mint ennek ő tette? Akkor jön az, amiben most vagyunk. Mondjuk az sem lett volna jobb amit én csinálok. Ezen a férgen semmi más nem segít csak egy élethosszig tartó hűsölés vagy a koporsó.
Domokos
2023. június 25. 14:25
A remény az remény , de nem szabad feledni hogy az sem örökéletü . De a remény nem csak a ballibeknél üti fel a fejét - A hazafiak tudják hogy a DK oda kerül ahova gyurcsotány által elfogyasztott pisivé vát lötty is - a csatornába .
Dunhill67
2023. június 25. 11:11
"A DK elnöke szerint ma a DK a remény."ja...mert ez a gonosz óóóbán még egy kiskutyát sem ajándékozott putykának...miközben úgy nézett rá mint egyik ratyi a másikra...ugye böszme?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!