Dézsi Csaba tisztességtelen kampányra számít a győri önkormányzati választásokon

2023. június 09. 18:08

„De nem a mi részünkről” – tette hozzá a jelenlegi győri polgármester.

2023. június 09. 18:08
null

Ahogy a Mandineren is megírtuk: Borkai Zsolt újra politikai porondra lép.

A volt győri polgármester függetlenként indul az önkormányzati választáson.

Erős az indíttatásom, hogy megmérettessem magam a polgármesteri székért” – válaszolta Borkai, később ezt megerősítette, s arra a kérdésre, hogy milyen színekben indulna el, azt válaszolta: „Ha indulok, függetlenként”. 

Nem Dézsi Csaba András jelenlegi fideszes polgármester ellen, hanem Győrért akar indulni – közölte a Sváby Andrásnak adott interjúban.

 

 

Dézsi a történtekre a Telexnek úgy fogalmazott, hogy „Győr polgármesterként a helyi problémákkal, a megoldandó feladatokkal foglalkozom.” Hosszan sorolta aztán, hogy az elmúlt három évben milyen problémákkal találkozott a köztisztaság, a közlekedés és egyéb ügyekben. „Három éve Győrben egy erkölcsi válsághelyzet alakult ki. Nem azzal foglalkoztam, hogy az elődöm milyen körülmények között távozott, mert rengeteg tennivaló volt. Győr fejlődik, és most a legélhetőbb város Magyarországon.”

A portál azon kérdésére, hogy mennyire lehet komoly ellenfél Borkai, azt felelte: „Ha valaki nyerni akar, annak teljesen mindegy, ki az ellenfél”.

– tette hozzá.

Dézsi arról is beszélt a Telexnek, hogy „abszolút tisztességtelen” kampányra számít. „De nem a mi részünkről” – tette rögtön hozzá.

A portál megkérdezte, „az abszolút tisztességtelen kampányt” Derzsi Borkaira értette-e, vagy a várható további kihívóira: „Miután fenyegető hangokat hallok nem fideszes körökből, ezért azt gondolom, hogy ezek tisztességtelen emberek és tisztességtelen kampányt fognak folytatni. Ez csak egy megérzés. És még mindig bízom az ellenkezőjében” – szólt a válasz.

 

Nyitókép: Mátrai Dávid

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
letsgobrandon
2023. június 09. 20:25
És az éppen szétrohadó Telex kinek szurkol ?
stug
2023. június 09. 19:54
Valahogy kimaradt, hogy Borkai fideszesként dugott menyétfejű ribancokat a jakton, fideszesként, pártutasításra indult újra, mondott le, és maradt együtt a szénné alázott feleségével.
lacika88
2023. június 09. 19:38
Bőven meghaladja az Európai Unió által elvárt szintet az, amennyire a kormány megemelte a benzin és a dízel adóját – írja az Mfor. Az uniós elvárás euróban adja meg kötelező minimális adót, a magyar emelés pedig akkor lenne éppen megfelelő mértékű, ha 430 forint körüli euróárfolyammal számolnánk. Kedden írtuk meg, hogy jövő év elejétől megemeli a kormány a benzin és a gázolaj adóját. Érvelésük szerint erre azért volt szükség, mert az EU előír egy minimális adószintet, a magyar adószint pedig egészen mostanáig az alatt van. Az uniós szabály benzinre literenként 35,9, dízelre pedig 33 cent adót határoz meg. Ez mai árfolyamon 133, illetve 122 forintnak felelne meg.
olajfa1
2023. június 09. 19:36
Libbantkomcsiknak CSAK A -reggeli, éjjeli, és esti- HAZUG AKJASSÁGUK ALAPJÁN TUDNAK CSAK HATALOMRA JUTNI!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!