Dézsi Csaba tisztességtelen kampányra számít a győri önkormányzati választásokon

2023. június 09. 18:08

„De nem a mi részünkről” – tette hozzá a jelenlegi győri polgármester.

2023. június 09. 18:08
null

Ahogy a Mandineren is megírtuk: Borkai Zsolt újra politikai porondra lép.

A volt győri polgármester függetlenként indul az önkormányzati választáson.

Erős az indíttatásom, hogy megmérettessem magam a polgármesteri székért” – válaszolta Borkai, később ezt megerősítette, s arra a kérdésre, hogy milyen színekben indulna el, azt válaszolta: „Ha indulok, függetlenként”. 

Nem Dézsi Csaba András jelenlegi fideszes polgármester ellen, hanem Győrért akar indulni – közölte a Sváby Andrásnak adott interjúban.

 

 

Dézsi a történtekre a Telexnek úgy fogalmazott, hogy „Győr polgármesterként a helyi problémákkal, a megoldandó feladatokkal foglalkozom.” Hosszan sorolta aztán, hogy az elmúlt három évben milyen problémákkal találkozott a köztisztaság, a közlekedés és egyéb ügyekben. „Három éve Győrben egy erkölcsi válsághelyzet alakult ki. Nem azzal foglalkoztam, hogy az elődöm milyen körülmények között távozott, mert rengeteg tennivaló volt. Győr fejlődik, és most a legélhetőbb város Magyarországon.”

A portál azon kérdésére, hogy mennyire lehet komoly ellenfél Borkai, azt felelte: „Ha valaki nyerni akar, annak teljesen mindegy, ki az ellenfél”.

– tette hozzá.

Dézsi arról is beszélt a Telexnek, hogy „abszolút tisztességtelen” kampányra számít. „De nem a mi részünkről” – tette rögtön hozzá.

A portál megkérdezte, „az abszolút tisztességtelen kampányt” Derzsi Borkaira értette-e, vagy a várható további kihívóira: „Miután fenyegető hangokat hallok nem fideszes körökből, ezért azt gondolom, hogy ezek tisztességtelen emberek és tisztességtelen kampányt fognak folytatni. Ez csak egy megérzés. És még mindig bízom az ellenkezőjében” – szólt a válasz.

 

Nyitókép: Mátrai Dávid

Mandiner éves előfizetés, féléves áráért!

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik