Borkai Zsolt újra politikai porondra lép

2023. június 09. 14:08

A volt győri polgármester függetlenként indul az önkormányzati választáson.

2023. június 09. 14:08
null

Sváby Andrásnak adott interjút Borkai Zsolt, ekkor jelentette be a 2019-ben szexbotrányába belebukott egykori győri polgármester, hogy jövőre függetlenként indulni kíván az egykori tisztségéért – számol be a Nap híre, és a cikkből az is kiderül, hogy a beszélgetést  vasárnap este 7 órakor láthatják az ATV-n.

„Erős az indíttatásom, hogy megmérettessem magam a polgármesteri székért” – válaszolta Borkai, később ezt megerősítette, s arra a kérdésre, hogy milyen színekben indulna el, azt válaszolta:

Nem Dézsi Csaba András jelenlegi fideszes polgármester ellen, hanem Győrért akar indulni – közölte.

Az egykori politikus azt is elmondta, semmilyen kapcsolata nincs egykori pártjával. Egy ideig kereste korábbi párttársait, de miután nem érte el őket, már felhagyott ezzel.

Nyitókép: Borkai Zsolt megválasztott, de a posztjáról november 8-án délutáni határidővel lemondó polgármester a Győri Közgyűlés alakuló ülésén a városháza dísztermében 2019. november 7-én.MTI/Krizsán Csaba

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2023. június 10. 12:40
NAMÁRMOSTAN! AZ tény, - minden felmérés ezt támasztja alá - hogy BORKAI nagyon népszerű Győrött, ma is. MINT ahogyan az is tény, hogy megválasztották ama videó nyilvánosságra kerülése után is. FELTÉTELEZEM, hogy a győriek polgármesteri ténykedése alapján vélekednek Borkairól, s NEM egy teljes mértében magánügy alapján, nagyon helyesen, egyébként. SUMMA summarum: MA úgy néz ki, hogy Borkai nyerhet jövőre IS!
Jack Reynor
2023. június 10. 08:20
Elképesztő valóságértelmezési problémái lehetnek Borkainak. Elindul, aztán kap majd 1%-ot. Ebbe a felesleges pofonba szalad bele önként.
kishal
2023. június 09. 21:42
Mindennek két oldala van... Ezek az élsportolók nagy százalékban szent szörnyetegek. Akiket a saját testük kizsigerelése, "megerőszakolása" sem rettent vissza a nagy cél elérése érdekében. A gond az, hogy mikor a polgári életbe illeszkednek be, sem tudják az egojukat kordában tartani. Ez a borkai is, ahelyett, hogy behúzná fülét-farkát, újra a kirakatba akarja nyomni a képét. Ennyire volt ő polgári és keresztény. Sajnos a Fidesz káderpolitikája nagyon gyenge. És ez a miniszter elnök hibája nagyrészt, aki ráerőlteti a pártra ezeket a kétes morálú élsportolókat a pártra, néhány plusz szavazat reményében. Bogár László egyszer már figyelmeztetőleg elmélkedett ezen a kérdésen, mielőtt libsizmussal vádolnának a Fidesz bólogatójánosai . A hibáinkkal szembe kell nézni!
Kamcsatka5
2023. június 09. 21:24
Hajrá Zsolt! Buknak a Fuggerék szarosgyurijai!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!