Dés is beszállt a Rákay Philip vs. Nagy Ervin vitába: Rákay a NER bérfigurája!

2023. június 09. 18:00

A zenész védelmébe vette Nagy Ervint, szerinte ő a munkájával és tehetségével bekerült a magyar színészek első sorába.

2023. június 09. 18:00
null

Június 6-án Nagy Ervin színész írt egy nyílt levelet Rákay Philipnek, mire Rákay Philip írt egy választ a színésznek, s rövid úton egy politikai adok-kapok alakult ki.

Ebbe az adok-kapokba kapcsolódott be most Dés László is a Klubrádióban. A zenész a rádió „Megbeszéljük...” című műsorába telefonált be azért, hogy kifejtse a gondolatait. Mint fogalmazott, szimptomatikusnak, vagy szimbolikusnak tartja az egészet, s az SZFE történetéhez hasonlította az esetet.

Kifejtette, hogy a Fidesz és „túlméretezett sajtójának bértollnokai” tehetséges embereket karaktergyilkolnak le, olyanokat, mint Nagy Ervin. Mint mondta, Nagyot olyan embernek tartja, aki tehetségének és munkájának révén vált sikeressé, munkájával

a magyar színészek első sorába került.

„Ezzel szemben Rákay a NER bérfigurája, aki rendkívül tehetségtelen és valószínűleg nem is okos pali” – fogalmazott a kommunikációs szakemberről. Szerinte Rákay érdemei annyiban merülnek ki, hogy rendkívül lojális és mint kutya a gazdáját, „nyalogatja az őt jól tartó kormány kezét”.

Hazugságnak nevezte Dés azt, hogy Schilling Árpád és Sárosdi Lilla árufeltöltők lennének egy párizsi kisboltban, s hozzátette, azokat a magyar embereket, akik a magyar kultúrát terjesztik a világban, „becsülni kéne, tisztelni, mélyen fejet hajtani előttük, és nagyon sajnálni, hogy elüldöztük őket”.

Nyitókép: MTI/Czimbal Gyula

Mandiner éves előfizetés, féléves áráért!

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik