Tarjányi a státusztörvény-konfliktusról: Tudatosan építik, hogy a társadalom ne tudjon semmilyen jelzést leadni (VIDEÓ)

2023. június 17. 16:54

A kormány „tudatosan szervezte” a státusztörvényről szóló vitát az évzárás napjára – mondta a biztonságpolitikai szakértő.

2023. június 17. 16:54
null

Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő az ATV műsorában arról beszélt, a kormány „tudatosan szervezte” a státusztörvényről szóló vitát az évzárás napjára.

„Van egy olyan világunk, ahol tudatosan, kommunikációs szempontból napi szinten úgy csorgatják az információkat, hogy adnak egy picit, aztán abba valakit belezavarnak. Úgy szerveznek egy időpontot, hogy ne érjenek úgy rá” – sorolta a szakértő.

Majd hozzátette, „nehéz úgy megmozdulni, és bármit is elindítani, ha olyan ellenfél van, – és most már direkt ezt a szót használom – aki vagy amely

Végül arra hívta fel a figyelmet, hogy „egy demokratikus országban ez elképzelhetetlen lenne. Közben más országokban is a hivatalos szerveknek erre lehetősége lenne” – zárta a gondolatmenetét Tarjányi Péter.

A műsorrészletet alább tekinthetik meg:

 

Nyitókép: Képernyőfotó

***

 

 

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mag Ányos
2023. június 18. 19:23
Elképesztő mutatványokra képesek csak azért, hogy a valósággal, a korlátaikkal, gyengeségeikkel, megújulásra képtelenségükkel, a döbbenetes humán erőforrás hiányukkal ne kelljen szembenézniük. És minden efféle szellemi kóklerkedéssel növelik a kormányerők esélyét az újabb győzelemre. Ekkora "szürkeállomány" miért ennyire ostoba?
5m007h 0p3ra70r
2023. június 18. 13:06
"Közben más országokban is a hivatalos szerveknek erre lehetősége lenne" Gondolom, ja. Azt megnézném, hogy egy bundestag képviselő péntek éjjel rendkívüli ülésen vitázik.
masikhozzaszolo
2023. június 18. 09:45
A státusztörvény olyan mint régen, nem tudom mit óbégatnak. Azt mondják olyan legyen, mint régen. Régen az volt, hogy 56 ellenforradalom. Jó sokáig ez volt a kötelező tudás. Most ugyanaz. Forradalom volt. 50 évig most ez tanítjuk. Tehát nem értem a sivalkodást. És a laptop/telefon nézés. Ha interneted van, már figyelve vagy. És a TV-t nem figyelik? Az is internetes, és OS is van rajta. És pendrive bedugható.
Ergit
2023. június 18. 09:20
A társadalmat emberek alkotják. Az emberek hozzáállása a munkához, a tanuláshoz, az állatokhoz, a környezethez, a saját nemzetéhez, a másik emberhez határozza meg, milyen egy társadalom, nem a hatalom, ami felette áll. Bármilyen kegyetlen lehet egy hatalom, ha az emberek emberek maradnak az embertelenségben, az az igazán döntő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!