„Mindig meleg szívvel gondolok az árufeltöltőkre” – újabb színművész szállt be a Rákay Philip–Nagy Ervin-vitába

2023. június 11. 16:04

Hámori Gabriella szerint fontos, hogy „legyen megbecsülése azoknak, akik ezt az országot valójában a hátukon viszik”.

2023. június 11. 16:04
null

Ismert, az elmúlt napokban egy adok-kapok alakult ki Nagy Ervin színművész és Rákay Philip kommunikációs szakember között.

A vitába azóta többek között olyan ismert közéleti szereplők és művészek szálltak be, mint Dés László zeneszerző vagy Gryllus Dorka előadóművész.

Ezúttal pedig Hámori Gabriella színésznő csatlakozott Gryllushoz, és mondta el a véleményét a témában. Hámori egyik legutóbbi Facebook-bejegyzésében úgy fogalmazott, „mindig meleg szívvel gondolok az árufeltöltőkre, tehát talán az se lenne baj ha történetesen ezzel foglalkozna Schilling Árpád és Sárosdi Lilla Franciaországban, ahogyan azt Rákay Philip állítja”. „De nem ezzel foglalkoznak, ez Dorka videójából kiderül” – tette hozzá.

„Legyen megbecsülése azoknak akik ezt az országot valójában a hátukon viszik”

Majd hangsúlyozta, hogy „fontos Nagy Ervin kiállása, és fontos, hogy egyre többen álljunk ki. Legyen megbecsülése a pedagógusoknak, az egészségügyi dolgozóknak, az árufeltöltőknek, és mindazoknak akik ezt az országot valójában a hátukon viszik”.

– szögezte le a színművész.

„Ezeknek az embereknek a helyzete, keresete, munkakörülménye stabillá kell váljon, mindez a jelenünket és a jövőnket is formálja. Ez a nemzeti érdek, nem a fölényeskedés és kiskirálykodás” – zárta a bejegyzését Hámori Gabriella.

A színésznő vonatkozó bejegyzését ITT olvashatják.

Fotó: Képernyőfotó
Fotó: Képernyőfotó

Nyitókép: Hámori Gabriella Facebook-oldala

***

 

Összesen 310 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
smiley
2023. június 14. 12:13
Olyan szép, ahogy az összes kisebbségi és nemzethy komplexsusos lóf@szjóska itt ventilál. Lehetne belőle színdarab! :D :D :D
Davidov
2023. június 13. 11:50
Ágya?
Davidov
2023. június 13. 11:50
A mandiner: a propafanda és a bün meleg
lyon
2023. június 12. 19:07
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!