Felújítják Arany János síremlékét

2023. június 08. 19:51

Erről Rákay Philip számolt be közösségi oldalán.

2023. június 08. 19:51
null

„Megígértük: felújítjuk Arany János síremlékét” – ismertette követőivel Rákay Philip közösségi oldalán.

A kommunikációs szakember felidézte, hogy miután tavaly befejezték a Petőfi család síremlékének és környezetének teljes megújítását, a feleségével eldöntötték, hogy

Már aláírták a mecénási szerződést, szeptemberben lesz az átadó

Ezután ismertette, hogy a Nemzeti Örökség Intézete főigazgatójával, Móczár Gáborral csütörtökön aláírták az erről szóló mecénási szerződést. „Ha minden terv szerint alakul, idén szeptemberben át is adjuk majd a felújított emlékhelyet. Ígérem, rendszeresen beszámolok majd arról, hogyan állunk a munkálatokkal” – zárta bejegyzését Rákay Philip.

A vonatkozó posztot alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Rákay Philip Facebook-oldala

***

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2023. június 10. 23:28
"Amikor tehát adományt adsz, ne kürtöltess magad előtt, ahogyan a képmutatók teszik a zsinagógákban és az utcákon, hogy dicsérjék őket az emberek. Bizony, mondom néktek: megkapták jutalmukat. Te pedig amikor adományt adsz, ne tudja a bal kezed, mit tesz a jobb, hogy adakozásod titokban történjék; a te Atyád pedig, aki látja, ami titokban történik, megfizet neked." Mt6, 2-4
diós guba
2023. június 09. 09:34
" Rossz időket érünk, Rossz csillagok járnak. Isten ója nagy csapástól Mi magyar hazánkat! -" (A.J.1855)
kunfia
2023. június 08. 23:43
millió forintos tétel, elloptak belőle 5öt, így hat, és ez már belefér a propagandába. Magyarul államcsőd 18 éves orbán uralkodás után.
Sulammit
2023. június 08. 23:04
Nagy Ervin duda feje, még nagyobb lesz, hogy így megaláztad ezzel a bőkezű hazafiasággoddal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!