Üzent Suhajda Szilárd felesége

2023. május 31. 15:46

Csendes megemlékezést tartottak Suhajda Szilárd tiszteletére.

2023. május 31. 15:46
null

Kedd este gyertyagyújtást szerveztek Suhajda Szilárd tiszteletére Budán a Szemlőhegyi-barlang fölötti park felső részén, a Barlangkutatók emlékhelyén. Legindi Tímea, a hegymászó felesége Suhajda Szilárd Facebook-oldalán fogalmazott meg rövid üzenetet.

– írta.

Csendes megemlékezést tartanak Suhajda Szilárd tiszteletére

Csendes megemlékezést tartanak a Mount Everesten elhunyt Suhajda Szilárd tiszteletére, amelyet a hegymászó közösségi oldalán jelentettek be a szervezők. A bejegyzésben a következőket írják: „Kedves Barátaink, Sporttársak! Kedves Ismerősök! Kedves ismeretlen Ismerősök! Tudjuk, hogy sokan szeretnétek megemlékezni Szilárdról. Május 30-án (kedden) 19:00 órától 22:00 óráig csendes főhajtást tartunk Szilárd tiszteletére a budapesti Szemlőhegyi-barlang feletti parkban található hegymászó emlékhelynél.

 

Nyitókép: Facebook

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
skin777
2023. június 01. 05:12
A felesége inkább számoljon el a lelkiismeretével, hogy az utolsó beszélgetésükkor a hír tv kameráinak akart megfelelni, nem pedig ráordítani a férjére, hogy most azonnal forduljon vissza! Képzett hegymászóként tudta, hogy szilárd kifutott az időből, ehelyett arról kérdezgette, hogy leér-e a négyesbe a csúcs után.
Obsitos Technikus
2023. május 31. 19:37
Ez már pár napja kegyeletsértés, de holnaptól hullagyalázás, amit a Mandiner művel.
BossN
2023. május 31. 18:23
Elég már. Hibázott, nem jól döntött, oxigén és sherpák nélkül vakmerősködött, nem volt rádióadóvevője, nem fordult vissza, megfizetett érte. Nyugodjon békében.
Kaldvi
2023. május 31. 18:16
Csuhajja
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!