Csendes megemlékezést tartanak Suhajda Szilárd tiszteletére

2023. május 29. 16:25

A szervezők azt kérik, senki ne viseljen fekete ruhát.

2023. május 29. 16:25
null

Csendes megemlékezést tartanak a Mount Everesten elhunyt Suhajda Szilárd tiszteletére, amelyet a hegymászó közösségi oldalán jelentettek be a szervezők. A bejegyzésben a következőket írják:

„Kedves Barátaink, Sporttársak! Kedves Ismerősök! Kedves ismeretlen Ismerősök! Tudjuk, hogy sokan szeretnétek megemlékezni Szilárdról. Május 30-án (kedden) 19:00 órától 22:00 óráig csendes főhajtást tartunk Szilárd tiszteletére a budapesti Szemlőhegyi-barlang feletti parkban található hegymászó emlékhelynél. A fenti időtartamon belül bármikor érkezhettek. Ha sokan leszünk, kérjük, adjatok majd lehetőséget az újonnan érkezőknek is. Arra kérünk mindenkit, hogy ahogy Szilárd lénye is tükrözte az életszeretetet, mi is egyesüljünk az ő álmaival, színes egyéniségével. Ezért kérésünk, hogy ne fekete ruhát viseljetek magatokon. A sajtó képviselőit tisztelettel arra kérjük, hogy ha el kívánnak jönni, csendben forgassanak és mellőzzék az interjú kéréseket. Megértésüket köszönjük! Illetve kérünk mindenkit, hogy a részvétnyilvánítástól tartózkodjon. Cím: 1025 Budapest, Pusztaszeri út 35.”

Nyitókép: Facebook

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. május 29. 21:28
Pont leszarom. A balfasz öngyilkost is. Ez a sokszázadik bőr, amit lehúznak a hullájáról.
SyncBaer
2023. május 29. 20:53
Sajnálom ezt a fiút, az Isten nyugosztalja ott, ahová vágyott, de annyi írás jelenik már meg a témában, hogy kezdek hegyibeteg lenni.
BossN
2023. május 29. 19:58
Vér tapad azok kezéhez akik oxigén, segítők és rádió adóvevő nélkül engedték a szerencsétlen Szilárdot a halálba.
BossN
2023. május 29. 19:56
Mondjuk már ki végre: senki nem mászott egyedül, oxigén, serpák, segítőcsapat és rádió nélkül, csak Szilárd. Megérte? A gyereke árván, Apa nélkül nő fel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!