Videó: így nézett ki a május 3-ai erőszakos tüntetés

2023. május 08. 09:39

Megdőlni látszik a feltételezés, miszerint „békés tüntetők” voltak a Karmelitánál.

2023. május 08. 09:39
null

Mint arról a Mandiner is beszámolt, agresszív tüntetők tomboltak a Karmelitánál, a rendőrségnek ismét könnygázt kellett bevetnie. A rendőrség most egy összefoglaló videót közölt a május 3-ai tüntetésekről, ahol megdőlni látszik a feltételezés, miszerint „békés tüntetők” vonultak volna a helyszínre. A videó több részletében is látni, ahogy a demonstrálók áttörték az ideiglenes kerítés egy részét, ahol rendőrök a tüntetők útját állták, dulakodás alakult ki.

A videót IDE KATTINTVA tekinthetik meg.

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 444 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dzsozy
2023. május 09. 11:41
Parancsot adtam volna kardlapozásra. Veszélyesnek tartom ezt a fajta jelenséget.
5m007h 0p3ra70r
2023. május 09. 06:53
Furcsa elképzelései vannak a békéről azoknak, akik szerint a béke = öncélú pusztítás.
CharlieM
2023. május 08. 16:26
Erőszakos tüntetés, ahol egy rendőrnek se görbül haja szála se. Oké. :D
formaegy
2023. május 08. 15:59
Akik látták a felvételeket, és nem az ATV görények által megvágott képeket nézték, megkérdőjelezhetetlen, hogy a rendőrségnek eljárásokat kell indítani - a beazonosított - az anyagi károkat okozó, a rendőröket sörösüveggel, stb. megdobáló, magánterületre benyomuló vergődő csürhe ellen! Továbbá, akik fiatalkorúakat is odahívtak! (momentum, Lilike) azok testi épségének veszélyeztetése miatt!!!!!!!!!!!!! Aki a 18+, és kiskorú diákokat felszólította, (ahol ráadásul be nem jelentett tüntetést tartott!!!!) hogy csatlakozzanak a Karmelita kolostornál vergődő momentumos csürhéhez (telefonon kapta az ukázt) az a tanárnak nevezett vergődők által kinevelt Pankotai Lili NAGYKORÚ!!!!!!!!! volt. (a felvételek az első szótól az utolsóig bizonyíték) Nagyon remélem, hogy felelni fognak minden aljasságukért! Somogyi Zoltán felelősségét is vizsgálni kell, ugyanis osztálykirándulásra hivatkozva adta ki az ukázt Pankotaiéknak! Milyen osztálykirándulás az, ahol Lili és pár (8fő?) társa megeszik egy pizzát, majd visszamennek az iskolába.... ... Szégyen és gyalázat, hogy a libsi-komcsi-náci politikai kurvák ilyen szintre süllyedtek! Igaz, nem meglepő!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!