Tóta W. Árpád szerint a magyarok a kontinens tolvajai

2023. május 04. 13:18

A szerző arra a megállapításra jutott, hogy a magyar kereszténység gyűlöletből és lopásból áll.

2023. május 04. 13:18
null

A HVG publicistája, Tóta W. Árpád erős véleményének adott hangot legújabb cikkében, Ferenc pápa látogatásával kapcsolatban. A szerző semmilyen konkrét eredményt nem tud kiemelni. „Vizit letudva, következmények nélkül. A kellemkedés, a konfliktuskerülés végső soron a legrosszabbat hozza:

– írta.

Tóta W. Árpád szerint annak örülhet csak a pápa, hogy egy magát kereszténynek valló országba látogatott el. „Talán akaratlanul is örül a pápa, ha Európa közepén talál egy országot, amely határozottan és dacosan keresztényként határozza meg magát, ahol az egyháznak egyre gyarapszik a portfóliója” – fogalmazott.

A szerző meglátása szerint a magyar politikai vezetés pusztán kereszténynek adja ki magát. „Azt állítja, hogy ez a kereszténység: gyűlölet és lopás” – véli Tóta W. Árpád. Az érvrendszerében a jelenlegi lopásokat könnyed eleganciával összekapcsolta a teljes magyar történelemmel. Szerinte egy ilyen országba látogatott el a pápa, amivel az egyházfő tisztában van.

amikor már konkrétan nem adnak a kezükbe készpénzt? Nyilván tudja” – foglalta össze a véleményét.

***

Nyitókép: Simone Risoluti / Vatican Media / AFP

Összesen 173 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2023. május 06. 13:55
TÓTAVÉ SZARBÓL ÉS FINGBÓL TEREMTETETT....Ő AZ INKARNÁLÓDOTT BÉLGÁZ!
toyoda
2023. május 06. 12:43
Tóth W azért ír ilyen hülyeséget, mert nem ismeri pl az ukránokat. Mondjuk én azt sem értem, hogy ki ez a gyökér! Tényleg ki a fasz ez a retek?
Innogreen23
2023. május 06. 06:49
Amikor egy kommunista féreg arról brekeg, hogy a Magyarok lopnak. Mondja ezt Ő, akinek és fajtársainak lételeme, mások pénzének a költése, a történelem napi meghamisítása. Én tulajdonképp csak azt nem értem miért foglalkozunk egy ilyen alja mocsokkal? Aki akarja olvassa az eredeti felületein. Ki azért mert egyetért vele, ki azért mert tanulmányozza ezt az állatot. Mi meg inkább olvasgassunk, szemlézgessünk értelmes dolgokról.
Nemtudommegállni
2023. május 05. 19:27
Magyarország szennye! Még a világodról sem tudsz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!