Baloldali elemző: Pankotai Lili kevés egy forradalomhoz

2023. május 04. 14:00

„Elég rossz hír, ha Pankotai Lilit szánták a tüntetéssorozat vezérének” – vélekedett Nagy Attila Tibor.

2023. május 04. 14:00
null

Mint arról a Mandiner is beszámolt, ismét erőszakos tüntetést tartottak a Karmelita kolostornál, a rendőrség kénytelen volt intézkedni a rendbontókkal szemben. Ezzel kapcsolatban kérdezték az ATV Nap híre című műsorában a vendégeket, Nagy Attila Tibor politikai elemző pedig lesújtó kritikát fogalmazott meg a baloldallal szemben. A tüntetés kapcsán azt mondta, „nem sok értelmét” látja, nem tízezren, húszezren, hanem csak pár százan mentek ki tüntetni. 

A létszám mellett nagy problémának látja, hogy szerinte nincs igazi vezére sem a tüntetéseknek. 

Ha Pankotai Lilit szánták vezérnek, az elég rossz hír, mert ő neki még nincs kellő tapasztalata egy forradalom kirobbantásához”

– mondta Nagy Attila Tibor, aki azt is hozzátette, hogy a „vezér nélküli tüntetések ritkán szoktak sikeresek lenni”.

Nyitókép: MTI, Koszticsák Szilárd

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ebalint
2023. május 05. 12:56
Van vezér, a dk! Dobrev Klán. A tüntin meg az a cél, hogy alig 18 múlt gyereket pofán vágjon akárki, akire rá lehet kenni, hogy fideszes! Ráadásul lány. Ez kell a tapasztalt ribancok helyett, akik a földhöz, meg az ajtóhoz vagdalták magukat. Másként fest a dolog, ha az ocsmánypofájú hadházit vágják pofán, vagy ezt a kis tanonc ribancot, vagy valamelyik hasonló korút. Erre várnak. Ha kell felbérelnek valakit, hogy tegye meg. Ilyen rendőri fellépéssel soha nem lesz vége, csak vérszemet kapnak.
Pneumaticus
2023. május 05. 08:30
Balodali káderpolitika: Csodafegyver min.eln.-jelölt: MZP Csodafegyver forradalmár: Lili Vakság.
Pneumaticus
2023. május 05. 08:24
A balodal szerint a magyar woke-forradalom úgy tör majd ki, hogy a magyar gimnazisták olthatatlan vágyat éreznek arra, hogy behatoljanak egy építési területre. Én voltam Londonban: a Downing Street mind a két vége hermetikusan le van zárva. A Fehér Ház egy lezárt park közepén van. De még itt Pesten is le van zárva az USA nagykövetség környéke. Nevetségesek...
tapir32
2023. május 05. 06:14
Nem vagyok nagy híve az abortusznak de, az anyjuk felelősség teljesebb döntést is hozhatott volna ahelyett, hogy megszüli őket!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!