Orbán Balázs: Magyarország összekötő kapocs kíván lenni a világ konzervatív erői között

2023. május 07. 10:33

Habár a nyugati világ megosztottabb a béke kérdésében, mint Magyarország, összességben a háborúpárti álláspont kisebbségben van a világon – jelentette ki a miniszterelnök politikai igazgatója.

2023. május 07. 10:33
null

Magyarország összekötő kapocs kíván lenni a migrációt, a marxista-gender elképzelésrendszert és a gyerekek szexualizálását ellenző, a birodalmi külpolitizálásra és a háborúra nemet mondó konzervatív erők között – mondta a miniszterelnök politikai igazgatója a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Orbán Balázs a héten Budapesten megrendezett kétnapos Konzervatív Politikai Akció Konferenciát (CPAC Hungary) értékelve azt mondta, a résztvevők között sokan gondolták azt, hogy a háborúskodás a világban a legtöbb esetben az imperialista, birodalmi külpolitikai gondolkodás következménye, és a háború eszkalálódásához vezető lépéseknek gátat kellene szabni,

helyette a béketábort kellene megerősíteni a nyugati világban is.    

Habár a nyugati világ megosztottabb a béke kérdésében, mint Magyarország, összességben a háborúpárti álláspont kisebbségben van a világon – jelentette ki a miniszterelnök politikai igazgatója. Orbán Balázs kiemelte, a CPAC megmutatta, hogy Nyugat-Európában is vannak olyan komoly politikai erők, akik hasonlóképpen gondolkodnak, mint Magyarország, és ezeket a különböző helyeken lévő, de hasonlóképpen gondolkodó erőket szeretné összehozni Magyarország.

(MTI)

***

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Namond
2023. május 08. 00:22
A zsidó-keresztény Orbán Balázs egy realitásérzékét elvesztett álmodozó. Aki ugráló légvárba tessékeli szeretett vezetőnket, a rácsok mögé zárt Orbán Vicctort, a hazai kül- és belpolitika, amcsi stílusú média fesztiválján.
budihazi gabriellák
2023. május 07. 22:54
A trottyos csicska kapcsolódni kíván likasenka-putylin-kimdzsong-erögán féle szupercsapathot:DDDD Hajrá kisköcsög, nem röhögnek még rajtatok elegen:DD
balbako_
2023. május 07. 16:28
Tetszik vagy nem, de az Orbán kormányok adják a nemzetközi jobboldalnak a mintát.
lazio154
2023. május 07. 14:34
Egyetlen biztató dolgot tudok mondani Balázs. A légüres térben elvileg nem terjed a hang, még is azt tapasztalják a tudósok hogy igen. Ezért gondolják, hogy lenni kell sötét anyagnak ott, na ez vagytok a légüres térben ti!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!