Gyömrőn elbuktak a választáson a nyomkövetős polgármester jelöltjei

2023. május 22. 06:28

Gyenes Levente várhatóan a többsége elvesztése után sem mond le a posztjáról.

2023. május 22. 06:28
null

Gyömrőn az időközi választáson mindhárom egyéni választókerületben a helyi ellenzéki Hajnal Egyesület Gyömrőért (HEGY) jelöltjei győztek. Az új képviselők: Angyal Ágnes Magdolna (5. választókerület), Árkosi Brigitta (7.), Váradi Attila (8.).

A városnak az a Gyenes Levente a polgármestere, akinek több botrányos ügye is volt az elmúlt években, legutóbb fél évet volt letartóztatásban, mert a gyanú szerint tagja lehet egy biztonsági őröket foglalkoztató számlagyáros bűnszervezetnek, ami több mint másfél milliárd forintnyi adót csalt el. A Mandiner is beszámolt róla korábban, hogy Gyenes most

házi őrizetben van és a képviselő-testület üléseit nyomkövetővel vezeti.

Gyenes várhatóan a többsége elvesztése után sem mond le polgármesteri posztjáról.

Nyitókép: Gyenes Levente Facebook-oldala, a 2022. augusztus 27-i bejegyzése szerint megkezdődött a II. Gyömrői Gamer nap és Geek fesztivál

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2023. május 24. 09:39
Ha a testület valóban a településért dolgozna akkor rég feloszlatta volna magát, így megszabadulhatna a polg. mest.-től!!!!!!!!! Gondolom a testület tagjai sem igazán végezhetik a dolgukat, mert félnek, hogy nem válasszák vissza őket, és fontosabb nekik a "szék", mint a település. Innentől ne rinyáljanak, hogy milyen a polg. mest.! Ők sem különbek, éppen úgy ragaszkodnak a székhez, mint a polg.mest. Ennyi.
Parzival
2023. május 22. 19:46
Gyenes a gyömrői 0rbán.
Szles
2023. május 22. 08:48
Mi történt Gyömrőn, hogy végetért a Gyenes mágia?
Gullwing
2023. május 22. 08:01
Szégyen Gyömröre nézve ez a faszi...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!