Ferenc pápa Karácsony Gergelyért imádkozik

2023. május 23. 19:12

Köszönőlevelet írt a Szentatya a főpolgármesternek.

2023. május 23. 19:12
null

Karácsony Gergely hivatalos Facebook-oldalán tette közzé azt a Ferenc pápától kapott levelét, amelyben a Szentatya megköszönte neki a szívélyes fogadtatást, amelyben budapesti látogatása során részesült. 

Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, a főpolgármesterrel folytatott áprilisi találkozón a pápa hangoztatta azt a meggyőződését, hogy „falak helyett hidakra van szükség.” A főpolgármester szerint a katolikus egyházfő Budapesten elmondott üzenetei sokunk szívéhez szóltak, és ahogy fogalmazott:

Kiemelte: számára különösen fontos, hogy a Szentatya a 150 éves egyesítését ünneplő főváros vendége volt. „Hálásak vagyunk ezért a kiemelt figyelemért!” – írta bejegyzésében. A közzétett pápai levél szerint Ferenc pápa az Úr áldását kérte a főpolgármesterre és családjára, valamint Budapestre, illetve biztosította őt, hogy imádkozni fog érte.

Nyitókép: Facebook

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sün Balázs
2023. május 25. 00:40
Karácsony hazudott Ferenc pápának, mert az a nó, aki a látogatáson mellette ült nem a felesége, csak a gyereke anyja, akit Karácsony nem vett el, nem házasodtak össze, csak .... Ezt Karácsony maga mondta el a VV Zsolti Kanapé c. műsorában még 2021-ben, nem sokkal azt követően, hogy a nő turkált Gergelynek agy lila virágos inget. Karácsony azzal dicsekszik, hogy a pápa imádkozik érte, de arról egy árva szót sem ejt, hogy ő eleget tesz-e a pápa kérésének, melyben azt kérte, hogy Karácsony is szíveskedjen imádkozni őérte.
Charlie5
2023. május 24. 08:53
Hamuka Gergő legutóbb a szentelt víz tartóba pisilésre biztatta a népeket, erről tud a Pápa vagy egyetért vele?
Anonymtalan
2023. május 24. 07:53
Gelike egy tehetségtelen pszichopata, ő születésénél fogva napi gyakorlatból szegi meg a 10 parancsolat ne hazudj passzusát. Ezen ima nem segít Gelike a Sátáné.
5m007h 0p3ra70r
2023. május 24. 07:31
'Kérjük, hogy a kérdőívünk kitöltésével értékelje a látogatást!'
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!