Utassal együtt akart autót lopni egy férfi Budapesten

2023. május 09. 10:48

A férfi egy fenyőfa alatt bújt el, és annak törzsébe kapaszkodva próbálta megakadályozni a rendőri intézkedést.

2023. május 09. 10:48
null

Egy járókelő tett bejelentést a Tevékenység–irányítási Központban 2023. május 3-án 22 óra 25 perckor, hogy egy XV. kerületi dohánybolt előtt két férfi és egy nő dulakodik egy autó mellett – olvasható a rendőrség honlapján.

Amikor a rendőrök a helyszínre értek, az autó tulajdonosa elmondta, hogy egy pillanatra ugrott be a boltba vásárolni, miközben munkatársnője a kocsiban maradt. A férfi azt is közölte, hogy a slusszkulcsot az autóban hagyta. Amikor bent volt a boltban, beugrott az autóba a nő mellé egy idegen férfi és próbált elhajtani, amit az utas dulakodással megakadályozott. Így a támadó gyalog menekült el a helyszínről; közben egy autót is megrongált.

A kerületi rendőrök azonnal az elkövető után mentek, akiknek a munkáját egy szemtanú is segítette, ugyanis megmutatta, hogy melyik ház udvarába ugrott be a támadó. Meg is találták a férfit, aki egy fenyőfa alatt bújt el, és annak törzsébe kapaszkodva próbálta megakadályozni a rendőri intézkedést.

A 39 éves H. Sándort a rendőrök előállították a XV. Kerületi Rendőrkapitányságra, ahol rablás bűntett, garázdaság vétség, valamint könnyű testi sértés vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A nyitókép illusztráció. Fotó: Michal Fludra / NurPhoto / AFP

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blondiner
2023. május 09. 16:51
Honnan tudják, hogy férfi? lehet, hogy nőnek tartja magát és a sminkkészletért ugrott a kocsiba :D
quantum
2023. május 09. 14:55
15. Kerület? Nincs több kérdésem. Német Gy. Bözsi és Fletó minta proletár negyede
szürkeSzarvas
2023. május 09. 13:12
Beherbálozott ujmagyar. A módszere alapján + a fenyőfa. :)
need-info
2023. május 09. 12:51
Hogy lehet valaki ekkora pancser, hogy a kiszemelt autóban nem nézi meg, hogy vannak-e? :) Amatőr tetü, meg is érdemelte!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!