„A baloldal ma is csak balhézni ment” – így nem tárgyaltak az ellenzék képviselői Pintér Sándorral a Fidesz-frakció szerint

2023. május 24. 16:46

Bekiabálásokkal provokáltak az egyeztetésre hívott pártok képviselői.

2023. május 24. 16:46
null

A mai belügyminisztériumi találkozón ismét egyértelművé vált, hogy a baloldal valójában csak balhét akar és akadályozni akarja a pedagógusok béremelését – olvasható a Fidesz közleményében. Ma is csak balhézni jöttek, nem egyeztetni. A baloldal emberei a mai ülésen is

bekiabálásokkal provokáltak, és már az elején kijelentették, hogy „nem egyeztetni jöttünk”

– fogalmaztak. A Fidesz szerint felháborító, hogy a baloldal brüsszeli politikusai havi 5-6 millióért azért dolgoznak, hogy a magyar pedagógusok ne kereshessenek 800 ezer forintot.

A pedagógusok már rég megkaphatták volna a fizetésemelésüket, ha a baloldal nem áskálódna a saját hazája ellen

és Magyarország már hozzá juthatott volna a neki járó uniós forrásokhoz – írták. 

A kormánypártok teljes mértékben egyetértenek azzal, hogy a pedagógusok bérét jelentősen emelni kell, az új pedagógus életpálya törvény tervezete éppen ezt alapozza meg.

(MTI)

Nyitókép: Facebook

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sclerotic
2023. május 27. 07:50
Ennek az ellenzéknek sajátja az idióta viselkedés. Ez sokkal könnyebb számukra, mint konstruktív politizálással maguk mellé állítani a társadalom döntő részét...
Nemkellnév
2023. május 26. 17:10
Bölcsbagolynak és társainak: minek küzdjön bárki is az élete igazáért, amikor a küzdőfél tompa? Számomra ez nem aktuális. A levegővételt segítem, hogy tudjon mindenki megszólalni, aki önmaga.
Isten jobb keze
2023. május 25. 01:06
A szőkitőnek márrégen a börtönbe lenne a helye, sokad magával!
FeketeFehér
2023. május 24. 22:14
Itt van a tanárok reakciója: https://www.youtube.com/watch?v=ie64r4K3Cf4
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!