Jó hír: újabb magyart menekítettek ki Szudánból

2023. április 26. 11:14

Az országban tartózkodó magyarok mind a megbeszélt helyen vannak, közölte a külügyminiszter.

2023. április 26. 11:14
null

Szijjártó péter a Facebook-oldalán jelentette be szerdán, hogy újabb magyar állampolgárt menekítettek biztonságos helyre Szudánból.

„Az ENSZ-szel együttműködve, az ENSZ-szel történt megbeszélés alapján evakuált honfitársunk már Szaúd-Arábiában van. Egy ottani diplomatánk várta őt a megbeszélt találkozási ponton” – írja bejegyzésében a külügyminiszter.

Hozzátette, azok a magyar állampolgárok, akik még mindig a polgárháború sújtotta országban vannak, egytől egyig a megbeszélt találkozási pontokon tartózkodnak, és hamarosan őket is evakuálják.

***

Nyitókép: MAHMOUD HJAJ / ANADOLU AGENCY / ANADOLU AGENCY VIA AFP

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2023. április 27. 02:50
"Jó hír: újabb magyart menekítettek ki Szudánból" A hazájukat védő kárpátaljai magyarokat pedig nyugodtan gyilkolja le Putyin!
madar299
2023. április 26. 11:43
Remélem , itthon majd befizetik a "retúr jegyet" vagy a biztosításuk fedezi , nincs ingyen ebéd . Tűzoltáskor is kiszámlázzák a vízdíjat.
Tommaso
2023. április 26. 11:40
Jó hír: újabb magyart menekítettek ki Szudánból. Ez valóban jó hir. És szerencsére már a Mandiner sem állitja azt, hogy a Magyar Nagykövetség szervezi a mentőakciót. amikor Khartumban olyan nincs is.
Gullwing
2023. április 26. 11:37
Már itt tobzódnak a dk-s szarkupacok... mert vérszagot éreznek. Korcs egy faj.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!