Bocsánatot kért Nacsa Olivér

2023. április 03. 08:54

A humorista szerint félreértelmezték a szavait.

2023. április 03. 08:54
null

Elnézést kért Nacsa Olivér mindenkitől, akit esetleg megbántott a Karc FM Bezzeg című műsorában elhangzott mondataival, amikor azt mondta: „meglátásom szerint a humor alapvetően nem feltétlenül egy női szakma”. A humorista vasárnap este azt írta a Facebook-oldalán, hogy

nem vezérelte rossz szándék, ugyanakkor félreérthető megfogalmazásával adott esetben sokak érzékenységét megsérthette valamilyen módon.

Hozzátette, eredetileg azt szerette volna elmondani, hogy „valamiért hazánkban kevesebb a női előadó ebben a szakmában”. Nacsa azt is kifejtette, hogy „mindig az adott embert kell nézni függetlenül attól milyen nemű, nő vagy férfi, nemzetiségű, vagy politikai hovatartozású az illető”.

Bejegyzését úgy zárta:

Itt és most a témát lezárva szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől, akit esetleg megbántottam!”

Nyitókép: Nacsa Olivér Facebook-oldala 

Összesen 167 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zuriktodor
2023. április 04. 18:49
Mi ez a hohol frizura?
gyurica
2023. április 03. 20:41
Egy kis reflektorfény pottyantós Edinának, nagyon-nagyon kellett már neki. Ha lenne humora, akkor nem megsértődik (báncsák az engemet), hanem valami humorossal vágott volna vissza Nacsának, valami eredeti ötlettel, ami szórakoztató, felrázza a két tábort, és rendezi a vitát. De ő és a humor, ötlet, gondolat. Ahhh
Keleti Front
2023. április 03. 17:37
Ja.A nők konszolidáltabbak.Nem annyira parasztok,hogy belemássszanak a képedbe.Inkább a hátad mögött. A szemedbe meg mosolyognak.
Kybon
2023. április 03. 15:28
Nakérem, itten fentebb számtalan birkaság van! Találgatások, hitelvek. Közben meg: elég lenne "megkérdezni" egy etológust. Az szépen elmondaná a nemek kialakulásának evolúciós történetét. És akinek van esze, megértené a két (2!) nem együttműködésének a lényegét. Az ehhez kapcsolódó fizikai, mentális és HORMONÁLIS eltéréseket. A mai woke-korban az a baj, hogy a világ megint kommunista elveken rugózgat. Vagyis a híres "emberi elme" mindent ural és meghatároz. Ha akarom, visszafelé folynak a folyók, a borsómagból avokádót akarok, a nememet minden héten megváltoztathatom, az áram a konnektorból jön, stb. Közben meg MINDEN a nyers biológián alapszik, csak azzal a különbséggel, hogy a csodálatos vegyipar beleköltözött MINDENKI testébe! És aki gyengébb, az adott helyeken elkezd ereszteni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!