Elsorvadásról posztolt Karácsony Gergely egy konditerem előtt

2023. április 14. 10:27

A főpolgármester szerint az „autópályaként” működő budapesti utak miatt elsorvad a gyalogosforgalom, és ezért történhet meg, hogy egy konditerem nyílik a Hauer helyén.

2023. április 14. 10:27
null

Karácsony Gergely elborzadt annak a gondolatától, hogy a budapesti utak „autópályaként” is működjenek.

és rá sem ismerünk arra a Rákóczi útra, amin néhány évtizede még családok korzóztak vasárnap délutánonként” – fogalmazott a főpolgármester a Facebook-oldalán.

Karácsony Gergely felháborodásának adott hangot, amikor észrevette, hogy egy konditermet fognak megnyitni a Hauer helyén. „Természetesen szükség van konditermekre is, azonban nem mehetünk el szó nélkül a város történelmi vendéglátóhelyeinek pusztulása mellett” – fogalmazott.

***

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mr.Woof
2023. április 14. 20:02
Tarlós idejében 5 milliárd forint volt az önkormányzati adó, most 58 milliárdot von el a fidesz Budapesttől.
Borossy
2023. április 14. 19:55
Posztolgatni egyszerűbb mint várost vezetni...
KK75
2023. április 14. 17:43
Mekkora egy álszent ember ez. Többet (szolgálati)autózik egy évben, mint én egész életemben tettem és fogok. Amikor a kerékpárosként kívánt szintén álszentként tündökölni, akkor pedig a titkárnőjét beküldte az első külföldi multihoz, hogy vegyen egy szokásos felül árazott, majd a reklámokban nagy engedmény trükkel árult (Hervis - Benger) kerékpárt, mert annyi érzéke nem volt, hogy legalább egy hazai gyártású kerékpárt vegyen egy hazai forgalmazótól, amiből van bőven választék. Szerintem nem is élt akkor a városban (ha jól tudom nem is itt született), amiről magyaráz, nagyon hiteltelen. Én megéltem gyerekként még a rendszerváltás előtt a belvárost és igen, sokkal jobb volt, de a forgalmon kívül nem volt ennyi hedonista turista sem, sem ripacs, mások jogos érdekévek nem foglalkozó bulitömeg, eszetlen mással nem törődöm kutyabuzi sem és az üzletek is sokkal rendezettebbek voltak. Csöves, munkakerülő, bűnöző is sokkal kevesebb vagy szinte egyáltalán nem volt. Eleve annál nagyobb baromságot nem lehet tenni, hogy egy útra terelnek mindenkit (autós, bringás, tömegközlekedés). Kerékpáros üzemmódban sosem használom ezeket a veszélyes, egészségemet amortizáló, a tömeg- és autós közlekedést - s ezáltal a forgási sebességet - lassító, a szennyezést így feleslegesen növelő útszakaszokat. Azt csak a hülye egoisták erőltetik feleslegesen. Az eddigi életemben főleg gyalogoltam, tömegközlekedtem, kerékpárral jártam és szinte csak a nagyon szükséges mértékben használok gépjárművet, de hányok attól a parasztvakítástól, álszentségtől, amit ezek a szolga lelkűek előadnak a liberális kottából ezen a téren (is). A megújulók kapcsán is folyamatosan hazudnak, mellébeszélnek, elhallgatnak fontos információkat, hülyítik a népet. Már több, mint két évtizede ebből a témából írtam a szakdolgozatom (ösztönözve a változást), persze, akkor még senkit sem érdekelt, viszont, ami ma megy nép hülyítésként, azt nagyon rühellem és a "zöld" nyugat (kenyéradó gazdáik) is folyamatosan ezt teszi. Senki sem mutatja be az egész rendszert, mindenki csak jól akar járni vagy jó színben tündökölni, esetleg más f...val verni a csalánt.
Kormánypárti2
2023. április 14. 17:26
Mert ránéz egy súlyzóra és izomlázat kap. "Nem, mert hideg van és én nem vagyok elég kemény úgy látszik" És nem csak a teste, de az agya is sorvadt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!