Kirándulók, figyelem! Napsütéses, meleg idő várható szombaton

2023. április 21. 22:51

A legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 22 fok között valószínű.

2023. április 21. 22:51
null

Este összeesnek a gomolyfelhők, nagy területen kiderül az ég, azonban maradnak felhős körzetek is. Szombaton ismét gomolyfelhő-képződésre számíthatunk általában sok napsütéssel, de időszakosan jobban összeállhatnak a gomolyfelhők.

Csapadék nem valószínű.

Az északkeleti, keleti szél estére mérséklődik, majd szombaton az Alpokaljánál a délies szelet kísérhetik élénk lökések. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 1 és 7 fok között alakul, de a szélcsendes, fagyzugos helyeken gyenge fagy, a belvárosi részeken, tópartokon pár fokkal magasabb érték is előfordulhat.

A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 18 és 22 fok között valószínű.

(MTI)

Nyitókép: Shutterstock

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
files32
2023. április 22. 06:33
Hadházy lefotózta Rogán-Gaál Cecília tihanyi tűzivíztározóját, ami medencére hasonlít A képviselő szerint a hasonlóság csak véletlen lehet, mert medencét építeni nem szabad ezen a területen. Lassan lehet pancsolni.
nanemáne
2023. április 21. 23:54
A libsik ebbe is belekötnek. Romániában jobban fog sütni a nap.
Crataegus monogyna
2023. április 21. 23:21
Ajánlom az itteni trolloknak is, hogy mozduljanak ki az alagsorból, egy kis séta sokkal jobbat tesz az elmének, mint egy újabb délelőttnyi orbánozás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!