Nem mintha meglepő volna, de ez így közönséges hamisítás

2023. április 01. 13:31

Semmi olyat nem mondott, hogy könnyen megszűnhet a Sziget, én provokáltam a fesztivállal kapcsolatban.

2023. április 01. 13:31
null
Hont András
Hont András

„Nem mintha meglepő volna, de ez így közönséges hamisítás. Semmi olyat nem mondott, hogy könnyen megszűnhet a Sziget, én provokáltam a fesztivállal kapcsolatban, hogy minek erőfeszítéseket tenni közpénzből még a Szigetért, nem kéne-e inkább tudomásul venni, hogy ez már nem a korábbi, és nem nagyon érintkezik sem a magyar közönséggel, sem az előadókkal. Szóval minek erőlködik a Petőfi ügynökség, amelyik az egyetlen magyar színpadot tartja fönn, erre válaszolta Demeter, hogy eszközei éppenséggel lennének, mert akár meg is tudják szüntetni, de az föl sem merült, hogy akarják, vagy ezt jósolja.”

***

Nyitókép: Hont András Facebook-oldala

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsanett-kúnrum
2023. április 01. 19:38
Ezek vagytok, hiaba probálsz úgy tenni mintha nem tartoznál kózéjúk
VasváriPál
2023. április 01. 18:53
Nagy kópé a Bandi meg a Sziszi. Meghackelték a dollármédiát. Fake-kérdés, fake-válasz = fakenews.
jánosbácsi
2023. április 01. 18:50
Mi a fasznak provokálod amikor te is tudod, hogy hülye ?
Draco Paladin
2023. április 01. 17:05
Sztálin elvtárs jó, törődne ő a néppel, csak hát a csinovnyikok alatta, azok rosszak. Még szerencse, hogy itt van nekünk Hont elvtárs, hogy megmagyarázza a dolgokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!