Hont András: Az amerikai nagykövetség kampánya értelmetlen

2023. április 18. 07:00

Gyöngyösi Márton hitelessége pedig megkérdőjelezhető, fejtette ki a HírTV műsorában az újságíró.

2023. április 18. 07:00
null

„Az antiszemita kijelentések végső soron magyarellenes kijelentések is”, mondta a HírTV műsorában Hont András, utalva arra, hogy a honi zsidóság jelentős része magyarul érző és gondolkodó, magyar identitással rendelkező közösség, s akik elsődlegesnek zsidó identitásukat tartják, ők is a magyar kultúrához járulnak hozzá. Az Átlátszó főmunkatársa szerint az amerikai nagykövetség azért is követett el döbbenetes hibát azzal, hogy Gyöngyösi Mártont meghívta a Széder-estre, mert a jobbikos politikuson nem látszik az a változás, amiről évek óta beszél. „A hitelessége némileg megkérdőjelezhető” – fogalmazott a publicista. Ezzel együtt arról is beszélt, az antiszemitizmussal kapcsolatosan következetességre van szükség, tehát politikai oldalaktól függetlenül el kell ítélni az antiszemita megnyilvánulásokat. 

Az amerikai nagykövetség által támogatott plakátkampányról szólva Hont András úgy vélekedett, „értelme nincsen túl sok, de legalább vitatható”. Mint mondta, korábban ő maga is alkalmazottja volt a plakátokat kihelyező és a kampányt gondozó cégnek, de akkor technikai „kütyük” reklámozása volt a fő profil. „Hogy hogyan keveredtek az amerikai nagykövetség közelébe, nem tudom” – mondta. A beszélgetés során ismét terítékre került, hogy az ominózus cég Somogyi Zoltán résztulajdonában áll, aki a napokban tagadta, hogy előzetes ismeretei lettek volna a kampányról és annak tartalmáról, mivel a vállalkozás operatív irányításában egy ideje már nem vesz részt.

A teljes beszélgetés itt megtekinthető: 

Pressman úr! Köszönjük, minket nem kell kioktatni szabadságszeretetből!

Mr. Pressman, a helyzet az, hogy minket nem szükséges kioktatni szabadságszeretetből - a mi népünk akkor is bátran harcolt, amikor Önök méltóztattak meg sem mozdulni! A fenti felháborodás fakadt ki belőlem, amikor arról olvastam , hogy az amerikai nagykövetség támogatásával indul plakátkampány Magyarországon, hogy némi lelkiismeretfurdalásra bírja a mieinket.

Nyitókép: Facebook 

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2023. április 21. 09:43
Az amerikai nagykövetség kampánya értelmetlen XDDDD Neked megszólalni értelmetlen seggfej!
nempolitizálok
2023. április 18. 13:39
Egyre többen üzennek Pressmanéknak a saját plakátjaikon:)))
Igazszó
2023. április 18. 11:56
Értelmetlen? Szerintem meg nem. Világosan demonstrálja a gazda és a gyáva csicskája viszonyait ez is. Ennyi pedig elég. A buzi zsidó helytartó elköhintette magát és a gyáva vétótlan csicska hopp, már ugrott is és komoly pénzügyi károkat a népére baszva bezáratott egy törvényesen működő nemzetközi pénzintézetet, amibe nem kevés pénzünket és presztízsünket ölte bele. Tehát volt értelme és volt következménye is. Ráadásul ez nem az első eset, hogy a csicskát alaposan megleckéztetik a gazdái, minden hónapra jut egy ordas külpolitikai bukás, megalázás, hol kulabával, hol a finnekkel, hol a hoholokat gyilkoltató zsidó ugat be vérforralóan a magyar jelképek pusztítása során, hol egy sokadrangú sajtópatkány hazudozik következmények és válaszreakció nélkül a "mértékadó" médiában. Unalmas már. Tegyetek ellene népszabadságos, szlovákrendszámos bajer, a picsogás, az üres duma és hazudozás helyett! Van rá diplomáciai testületetek, nemzetbiztonsági szolgálataitok, talán még van pár "szövetségesetek" is, no meg egy rakat pénzetek, nem is szólva a vétó jogáról a nato-ban és az eu-ban is. De basztok cselekedni, itt sírtok nekünk, magyarázkodtok, kifogásokat hazudtok. Unalmas. Tegyétek a dolgotokat végre! 13 évnyi alkotmányozó hatalommal talán kormányozni kellene, nem hazudozni, dumálni, közben meg csicskulni. A ceu judapesten pusztít. A soros ügynökei 4 millárd forintnyi dollárra lettek kitömve, míg a nav, a szolgálatok, polt, pintér és a sameszaik vakok és siketek, meg gyanúsítottjuk sincs 1,5 év elteltével. 10 szankciós csomag megszavazva. Buzik, pedofilok, kockásinges agitátorik nyomulnak a sulikban, mig a diákokat utcára vezénylik. A böszme a bandájával a parlamentben tombol, Budaházy és társai börtönben vannak. A többi üres duma. Menjetek a tetves kurva anyátokba!
lendvaiildiko
2023. április 18. 10:08
Vélhetően a kis Dávid vezetésével jobbról kívánták megfúrni Orbán újraválaszthatóságát. Eddig jól pofára estek olyan kíválósággokkal, mint Geli, mint Maki. No, komolyan vették a kommunistáktól a fasisztákig ívelő ellenzéket és Gyöngyösit hívták meg korán felépítendő Makinak. Ez politikatörténeti baklövés volt. Nincs olyan oldala, része a mai magyar társadalomnak, aki ne tartaná undorítónak a történteket. Az meg külön fejezetet érdemelne, hogy miért csak Szeder-estét ünnepeltek, holott a magyar társadalom döntő többsége keresztény gyökerű és Húsvétra készült. A magyarság integráns részét képviselő zsidóság ott ülő képviselői is nem akármilyen helyzetbe hozódtak. Ha felállnak, amerikai kapcsolataikat, magyarországi baldoldali kapcsolataikat veszélyeztetik. Ha maradnak, saját hittestvéreiket alázzák meg, gondolom Izraelben sem lettek népszerűek és ne feledjük a magyar társadalom egészét. Ami pedig Gyöngyösit illeti, elfogadom, hogy megváltozott a nézete. Az is elfogadom, hogy betér a zsidóságba, a megfelelő tanulási folyamat után leteszi a vizsgát, körülmetélteti magát, alámerül. Miért ne történhetne ez meg. De, ha így lenne is, többet ne vállaljon közéleti funkciót, legyen egy csendes, a törvényt betartó jó zsidó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!