Provokációnak nevezte Deutsch Tamás Gyöngyösi Márton meghívását a széderestre

2023. április 07. 17:18

„A rendszerváltoztatás óta eltelt több mint harminc év legnagyobb felháborodást kiváltó antiszemita megnyilatkozása Gyöngyösi Mártonhoz kapcsolódik” – jelentette ki.

2023. április 07. 17:18
null

A Mandiner korábban megírta, hogy Gyöngyösi Márton kipában ünnepelte a zsidó húsvétot az amerikai nagykövet társaságában.

Ezzel kapcsolatban megszólalt Deutsch Tamás is. A Fidesz EP-képviselője a Magyar Nemzetnek elárulta, hogy David Pressman legitimálja az antiszemita kijelentéseket azzal, hogy Gyöngyösi Mártont, a Jobbik – Konzervatívok elnökét meghívta az amerikai nagykövetségen tartott széderestre.

„A rendszerváltoztatás óta eltelt több mint harminc év legnagyobb felháborodást kiváltó antiszemita megnyilatkozása Gyöngyösi Mártonhoz kapcsolódik” – jelentette ki Deutsch Tamás.

„Ennél virtiglibb antiszemita kijelentést, mint amit Gyöngyösi Márton tett – zsidó származású emberek listázása, nemzetbiztonsági kockázat elemzése – csak a 20. század legsötétebb korszakaiból találhatunk.

egy ilyen embernek a meghívása a legnagyobb zsidó ünnep alkalmából tartott amerikai nagyköveti vacsorára” – mondta a kormánypárti politikus.

***

Nyitókép: Facebook

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. április 11. 06:01
Minden normális embernek te magad vagy a provokáció zsidócigó tompika: elváltan, zabigyerekekkel, szétkokózva egy magyarnak, nemzetinek, konzervativnak, kereszténynek hazudott pártban tombolva.
vamonos
2023. április 08. 17:56
Pressman et. társaságában vacsorázni nem igazán pozitív üzenet a választók felé. Nem fog nekik szavazatokat hozni.
Rocktoberi
2023. április 08. 17:08
Gyöngyösi csak véletlenül arra szédergett és behívták. Ez a gerinctelen meztelen csiga kipa helyett legközelebb SS egyenruhát ölt ha úgy fordulnak az idők.
Intar
2023. április 08. 11:39
Vacsora után aztán szobára vonultak, édes kettesben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!