Lemondott Schadl György

2023. április 27. 14:20

És a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar teljes elnöksége.

2023. április 27. 14:20
null

A Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága közlése szerint április 27-én lemondtak tisztségükről a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnökségének tagjai.

A végrehajtói kar elnöke csütörtökig a korrupcióval vádolt Schadl György volt.

Lukács Tamás alelnök, Kovássy Szabolcs elnökségi titkár, illetve Jeney Orsolya és Papp Gábor elnökségi tagok is távoznak. A lemondás miatt összehívtak a végrehajtói kar rendkívüli közgyűlését, írja a 444.

Nyitókép: YouTube

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
JoOnny
2023. április 27. 20:31
Gyurcsány még szabadlábon van
Lajoss
2023. április 27. 17:05
Nem értem,miért? Ez a bűnszervezet teljesen NER-kompatibilis..
Kivűlálló
2023. április 27. 16:55
Na végre! Az én olvasatomban az jön le, hogy "szépen utasításba adták nekik", hogy távozzanak önként, vagy rács mögé kerülnek...! Akár így, akár úgy, de örülök, hogy ez a rohadék banda nem rabol többet!
Dezsőke
2023. április 27. 16:11
a végrehajtás teljes újra átgodolásra, változtatásra humanizálásra vár. a jelenlegi, maffiaszerúen működő "alapelvek", és cselekvések nem fogadhatóak el a magyar jogállam végrehajtói gyakorlataként. a végrehajtás gyökeres átalakítása vált szükségesse,kezdve a végrahajtás állami szektorba vonásásával. a végrehajttői "hatalommal" visszaélés a legsúlyosabb bűncselekmények egyike, amit ennek megfelelően érdemes kezelni. a sajnálatosan eladósodottak nem lehetnek "bűnözők", csalók szabad prédái, martalékai. az adósoknak is vannak jogaik, és van emberi méltóságuk, mert bár adósok, Emberek! a végrehajtókkal szembeni védelmük, jogi értelemben mindenképpen állami feladat, és állami beavatkozást kíván.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!